Gość: figa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:55 www.menuonline.pl/fridge.php a takze sporo przepisow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadwojga Hi hi hi 06.10.04, 19:04 Kiedy wpisałam że mam w lodówce kurczaka, mleko i cebulę to jako pierwszy pojawił się przepis na...Baraninę madras (Składniki:500 g baraniny, 50 g masla, 1 duza cebula, 2 lyzki garam masala, 1 lyzeczka chilli w proszku, 1 lyzeczka soli, 75 g koncentratu pomidorowego, 3 ziarna kardamonu, sok z 1/2 cytryny.) Ubawiłam się bardzo :-D Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Hi hi hi 06.10.04, 19:12 a z jajek, papryki i mleka mozna czosnek pieczony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: wirtualna lodowka IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 06.10.04, 20:09 Pierwszy lepszy forumowicz "działa" lepiej i można mu wklikać wiecej niż trzy składniki. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: wirtualna lodowka 06.10.04, 21:28 z wieprzowiny, pomaranczy i sera zóltego mozna otrzymac m.in Zupe krem z papryki zóltej Bigos z Kaczki (!!) ... m. Odpowiedz Link Zgłoś
giezik baranina jabłko kapusta 06.10.04, 21:35 Tosty francuskie Kreatywnosc na maksa. POdoba mi sie, mają szanse dorównać do sisostryheli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: baranina jabłko kapusta IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 06.10.04, 22:23 Nie wytrzymałam i sprawdziłam sama - z tych trzech składników można też uzyskać węgorza po polsku. Może tak: Baraninę zemleć, mięso włożyć do baraniego flaka, uformować w kształt węgorza i uwędzić. Podawać na bigosie z kapusty, z jabłkiem w pysku (tzn. ma je mieć w pysku węgorz, nie podający). Odpowiedz Link Zgłoś
lomas Re: wirtualna lodowka 06.10.04, 22:21 jajko+śmietana+buraki=rolada z kaczki toż to prawie stoliku nakryj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: wirtualna lodowka IP: *.bb.online.no 06.10.04, 22:25 cos pieknego, jagniecina+czosnek+baklazan dalo mi dorsza korzennego! Chyba im te przepisy wylatuja z czarnej dziury. Odpowiedz Link Zgłoś