Gość: marghe_72 IP: *.acn.waw.pl 19.10.04, 09:50 .. takie do pogryzania w tzw międzyczasie. Nachos z salsą pomidorową :) orzeszki solone.. itp a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośka Re: Ulubione przekąski IP: *.dami.pl 19.10.04, 09:51 paluszki cebulowe , wafle ryżowe Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Ulubione przekąski 19.10.04, 09:57 Lubię pogryzać sery, orzeszki oraz winogrona. czasem dopada mnie chcica ;) na chipsy solone (innych nie lubię) lub naczosy. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamoon6 Re: Ulubione przekąski 19.10.04, 10:24 ja lubie orzeszki, bakalie itp. albo ruloniki z salaty lodowej z twarozkiem z ziolami w srodku. i snickersy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landsbergk Re: Ulubione przekąski IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 10:58 orzechy, orzeszki owoce (rowniez suszone) marchewki paluszki z sezamem (to juz nalog) sery oliwki nachos rowniez, owszem, tylko nie moge u nas dobrych dostac - same chipsy jedynie z nazwy podobne do nachos Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: Ulubione przekąski 19.10.04, 14:50 Orzeszki (oprocz ziemnych) ser z winem oliwki i takie grusze paluszki posypywane sezamem albo czarnuszka, mniam. Najlepeij maczane w hummusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED w międzyczasie IP: 193.0.117.* 19.10.04, 15:24 - parówka berlinka na zimno maczana w musztardzie - pomidor w ćwiartkach lekko posolony - chleb tostowy 3 ziarna z masłem orzechowym i galaretką lub dżemem - mandarynki - ser żółty w glonkach maczany w salsie lub sosie meksykańskim Łowicza - czekolada miętowa Terravity - ogórek małosolny Odpowiedz Link Zgłoś