Gość: lomas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 00:32 gdzie w Krakowie można kupić gumy cynamonowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka_1 Re: Emka 23.10.04, 00:36 w budce na placu imbramowskim są zawsze, zobacz na kleparzu w budkach ze słodyczami-też kiedyś widziałam, ale ja głownie na imbramowskim kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 chyba jeszcze 23.10.04, 00:48 w trafice koło bramy floriańskiej. tak mi się coś kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Emka 23.10.04, 17:54 a gzie w warszawie albo lepiej w wolominie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 a w Poznaniu? 23.10.04, 20:07 szukalam osatnio na rynku łazarskiem, ale tam nie ma... wiec gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar_83 Re: Emka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:26 w warszawie bywaja w zwyklych kioskach. kiedys chyba ktos pisal, ze w podziemiach, w okolicach rotundy sa gumy cynamonowe i zelki lukrecjowe. jesli ktos wie to prosze o dokladniejsze informacje, ze wzgledu na te ostatnie :) albo o jakims innym miejscu gdzie mozna kupic slodycze lukrecjowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Do dar_83 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 00:56 Ja pisalam. Nie wiem, jak dokladniej wytlumaczyc. Tam w okolicach podrotundowych. Trzeba zejsc pod ziemie pod rotunda i isc w strone metra. Gdy widac juz schody na zewnatrz, skrecic w strone lewa. Ten sklepik jest malutki, wystawa przeladowana slodyczami i w srodku wszystko jest i to niedrogo. (torba czarnych zeli 5zl, duza, a gumy 3zl, wiec wzglednie) Zelki lukrecjowe mozna kupic tez w ikea, do wyboru rozne ksztalty i niuansy smakowe. Tylko u mnie w miescie nic takiego nie ma!!!;-((( zobacz tez tu, jak chcesz pomarzyc :-) www.sweetpalace.com/catalog/default.php?cPath=1_10_40 Odpowiedz Link Zgłoś
dar_83 dziekuje 24.10.04, 08:06 bede musial sprawdzic w tym tygodniu :) > zobacz tez tu, jak chcesz pomarzyc :-) > www.sweetpalace.com/catalog/default.php?cPath=1_10_40 buu :( w takich sklepach (tylko, ze materialnych :)) z takim wyborem zelkow lukrecjowych i wszelkich slodyczy swego czasu bylem czestym gosciem, i dlaczego takich nie ma w warszawie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar_83 bylem dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 16:03 w podziamiach, nie jestem pewien czy w tym sklepie, ale chyba tak :) z lukrecjowych zelkow byly tylko haribo salino, czyli smak salmiak-lakritz a to nie to samo, co samo lakritz :) pan powiedzial, ze miewa i takie, ale akurat nie bylo :( o gumy cynamonowe nie pytalem, bo big red maja w 'moim' kiosku :) ...mieli przynajmniej kiedy ostatnio kupowalem i mam nadzieje, ze sie to nie zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: bylem dzisiaj IP: *.it-net.pl 26.10.04, 17:31 Ja ostatnio bylam tam w lipcu przy okazjii pobytu w Wawce. Wtedy trafilam na te klasyczne lakritz ;-) Przypomnailo mi sie, ze one sa tez na bazarze kolo Sadyba Best Mall w jednej z budek ze slodyczami(ale ktorej, za nic nie pamietam!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar_83 Re: bylem dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:08 > Przypomnailo mi sie, ze one sa tez na bazarze kolo Sadyba Best Mall > w jednej z budek ze slodyczami(ale ktorej, za nic nie pamietam!) byloby fajnie - bazarek sadyba to moje glowne zrodlo warzyw :) ale do budek ze slodyczami raczej nie zagladalem, bede musial popytac Odpowiedz Link Zgłoś