Gość: kobitka Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: *.cz.f / 80.51.229.* 04.12.04, 16:15 Śląsk pozdrawia ! Odpowiedz Link Zgłoś
alfredka1 Re: Piaseczno k/Warszawy 04.12.04, 16:44 Szczecin, lewobrzeże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qd Re: Szczecin, Kaliny IP: *.gryfnet.szczecin.pl 05.12.04, 20:04 Znowu koniec swiata, jakos tutaj nie widac zbyt wielu kuchniomaniakow. Pozdrawiam qd Odpowiedz Link Zgłoś
matemi Sopot/ Gdynia 04.12.04, 16:41 Sopot od urodzenia (prawie)tam rodzice ,od 8 lat Gdynia-tam mąż i dzieciaczki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lojalna Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:36 Pabianice k/Łodzi bierna w pisaniu, bardzo,bardzo aktywna w czytaniu... Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów tego najwspanialszego z For! Odpowiedz Link Zgłoś
winieta Re: Skąd piszecie Forumowicze? 06.12.04, 12:07 Witam ze Starogardu Gdańskiego ! Jest tu jeszcze ktoś ze stolicy pięknego Kociewia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elak Re: Łódź - centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:46 Pozdrawiam z piĘknych terenów, położonych wśród lasów i jezior - BRODNICA - woj. KUJAWSKO-POMORSKIE. Lubię czytać Wasze rady - ciasto na pierniczki stoi w lodowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pel.a ciałem Nowa Sól ,sercem Warszawa IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.12.04, 20:06 Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Istambul - Warszawa, chyba ze... 04.12.04, 21:51 dojade do meza, to bede stukac z Alma Aty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: Skąd piszecie Forumowicze? 07.12.04, 13:21 aankaa napisała: > czytam z W-wy (Muranów) a konkretniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mariurzka Roztocze 04.12.04, 22:09 Małe, senne miasteczko na Zamojszczyźnie - Biłgoraj (to jeśli jestem w domu); Jeszcze mniejsze i bardziej zaspane miasteczko - Józefów - nie mylić z tym pod Warszawą! (jeśli jestem w pracy). To dopiero Polska B :) Niektórzy mówią wręcz że to już Ukraina:) Odpowiedz Link Zgłoś
heidiklum Kolonia nad Renem 04.12.04, 22:24 Kolonia nad Renem, skad pozdrawiam forumowiczow - forumowian - forumowiakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Kolonia nad Renem IP: *.blt.pl / *.blt.pl 04.12.04, 22:37 Bardziej czytelnik niż piszący, pozdrawiam z Brzegu Dolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RA Heiner Raschke Re: Kolonia nad Renem IP: *.arcor-ip.net 11.12.04, 15:58 Ich fordere Sie hiermit auf, den Unfug sofort zu unterlassen, ansonsten behalte ich mir gerichtliche Schritte vor, die sich für Sie als sehr teuer erweisen könnten. MfG Heiner Raschke, RA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heiner Raschke Re: Kolonia nad Renem IP: *.arcor-ip.net 11.12.04, 16:00 Gemeint ist selbstverständlich die Person, dei sich "heidiklum" nennt. H.R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anew Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 00:07 Górny Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devi WROCŁAW IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.12.04, 14:07 bardzo malo osob z wrocka:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: 203.91.150.* 05.12.04, 13:53 Bardziej czytam niz pisze. Z Etiopii, generalnie z Australii, a wczesniej W-wa Powisle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela.tu-i-tam Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 05.12.04, 13:58 Gość: Gosia IP: 203.91.150.* napisala > Bardziej czytam niz pisze. Z Etiopii, generalnie z Australii, a wczesniej W- wa > Powisle. Pozdrawiam. A tym razem z HongKongu wedle adresu IP ! Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: Pozdrawiam! 05.12.04, 16:27 Kraków, ale też i Londyn... Pozdrawiam forumowiczów !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiA Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: 203.91.150.* 07.12.04, 08:23 Nie wiem, co to jest adres IP i jak sie go czyta. Jestem w etiopskim miasteczku Adigrat i nigdy nie bylam w Hong Kongu, ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela.tu-i-tam Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 07.12.04, 13:50 Adres IP pozwala znalezc prowideja lub instytucje. netname: HUTCHCA-NET descr: Hutchison Corporate Access (HK) Ltd. country: HK ... Pozdrowienia do Adigratu. Gość portalu: GosiA napisał(a): > Nie wiem, co to jest adres IP i jak sie go czyta. Jestem w etiopskim > miasteczku > Adigrat i nigdy nie bylam w Hong Kongu, ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: *.nyc.rr.com 05.12.04, 16:29 A jakie Powiśle? Bo ja też. Urodzony na Karowej, do wyjazdu zmieszkały na 3 Maja, do szkoły na Drewnianej.Kościół na Tamce, ciastka też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: 203.91.150.* 07.12.04, 08:26 Powisle, ul. Dobra. Na 3 Maja na spacerki z psem. Szkoda, ze to minelo... Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Skąd piszecie Forumowicze? 12.12.04, 05:57 Ja też z psem, ale do parku po drugiej stronie mostu, wkrótce po założeniu. Czasem nad Wisłę na Wybrzeże Kościuszkowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:11 Żory się kłaniają, jak Mamusię kocham. Zerkam tylko na wątki, które dotyczą tradycyjnych/prostych potraw. ps. przy okazji pozdrawiam całą swoją CUDOWNĄ rodzinę i błyskotliwego PANA DYREKTORA. Odpowiedz Link Zgłoś
allexamina Re: Skąd piszecie Forumowicze? 06.12.04, 09:26 z Chicago, USA - i dziwie sie bardzo ze jestem jak dotad jedyna z Chicago na tym forum. Wczesniej mieszkalam ... oj, w bardzo wielu miejscach choc tylko w USA i Polsce... Najmilej wspominam konserwatywny Krakow i ogromnie liberalne San Francisco. Tak wiec, pozdrowienia dla wszystkich z miasta o szerokich ramionach, w ktorym jedzenie jest jedna z najistotniejszych zajec ludzkich (sadzac po ilosciach roznorodnych restauracji i etnicznych sklepow z zywnoscia, a takze po tym o czym Chicagowianie rozmawiaja na codzien). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opty Re: z Gdańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:29 Pozdrawiam mikołajkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elak Re: z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:48 Wpisałam nie w tym miejscu- przepraszam Pozdrawiam z pięknych terenów, położonych wśród lasów i jezior - BRODNICA - woj. KUJAWSKO-POMORSKIE. Lubię czytać Wasze rady - ciasto na pierniczki stoi w lodowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: z Częstochowy IP: 64.213.237.* 07.12.04, 02:56 Pozdrow Zbiczno ode mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Norwegia IP: *.dd.nextgentel.com 06.12.04, 14:51 Tutaj rozsmakowalam sie w tradycyjnych swiatecznych przysmakach. Uwielbiam "pinnekjøt", to sa baranie zebra, ktore juz pozna jesienia, soli sie, suszy. Mozna kupic caly bok, albo juz pokrojone. Trzeba odmoczyc, najlepiej zostawic na noc w wodzie, nastepnego dnia ugotowac do miekkosci, a pozniej jeszcze upiec, niektorzy jedza tylko gotowane, ja wole te pieczone. Do tego pure z brukwi, ziemniaki. Wierzcie mi pycha, ale na Swieta przyjezdzam na nasze polskie tradycyjne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko Re: z Częstochowy 19.05.05, 15:53 pozdrowienia dla krajanki (też Cz-wa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ITALKA2 Re: Modena-Wlochy IP: 195.43.174.* 06.12.04, 16:24 Pozdrawiam serdecznie z deszczowej Modeny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakaz1 Lublin 06.12.04, 17:32 Piszę rzadko, ale jak pisze to z Ojczyzny Cebularzy - Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
clio03 Re: Skąd piszecie Forumowicze?- Gdańsk 06.12.04, 19:16 Pozdrowienia z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owsianka Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:36 Mazowsze-Gąbin takie tam miasteczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
ks40 Re: Skąd piszecie Forumowicze? 07.12.04, 08:48 z Gdańska, dziś nieco zachmurzonego. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzi210 Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 07.12.04, 08:50 Chicago , czasami Lodz...(bardzo czasami...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landsbergk Re: Skąd piszecie Forumowicze? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 09:02 Ze Szczecina, centrum Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa Warszawa, konkretnie Jelonki 07.12.04, 09:53 a raczej powinnam przyznać, ze z Ursynowa z pracy :) bo właśnie z pracy do Was stukam, w domu brak internetu :( Ale planujemy założyć szybciutko. pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i2h2 Re: Warszawa, konkretnie Jelonki IP: *.4kroki.pl 13.12.04, 21:42 Również "konkretnie Jelonki" ;-))) Chociaż więcej czytam niż piszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś