cynamoon6 12.12.04, 21:13 Andrzeju, specjalnie dla Ciebie poszukalam i znalazlam. Czy o ten watek Ci chodzilo? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=16566706&v=2&s=0 pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qubraq Re: Do Qubraka! 13.12.04, 16:16 megiddo1 napisała: > Skoro o choinkach można bez końca... Ja nie powiedziałem że o choinkach lecz o jodłach; choinka to inny rodzaj: Tsuga - ma ze szesnaście gatunków ale w Polsce chyba tylko rosnie swobodnie jeden - choina kanadyjska, piękne wielkie zwierzę o płaskich dość krótkich i cienkich igłach z dwoma białymi paskami na spodniej stronie, delikatna! >...to skorzystam z okazji i zapytam jak często należy podlewać choinkę w > doniczce aby zdrowo rosła w domu, a potem można ją było posadzić. Madziu, nie wiem, ja tego nigdy nie robiłem bo moim zdaniem to krzywdzenie rośliny. Jurek w tym wątku zamieścił ogromną informację - nie czytałem jej bo jak mówię mam żywe iglaki na wycięgnięcie ręki ale może cos tam znajdziesz dla siebie. Ja wiem, posiadanie w domu takiego małego zielonego ŻYWEGO drzewka to wielka frajda ale jemu grozi rozhartowanie co sie fatalnie potem kończy dla niego. Ale ja jestem szurnięty na punkcie drzew, naszych większych braci, więc nie powinnaś mnie zasadniczo słuchać! Pozdrowienia Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Do Qubraka! 13.12.04, 16:26 Zobacz co zrobił system Agory wpisał tu mój inny post z forum Ogród - wlasnie pisałem do Ciebie że spotykaja mnie różne psikusy ze strony systemu Agory, pisałem o porywaniu tekstów przed wysłaniem o wcinaniu nagle bez niczego całego gotowego wpisu i to zarówno na forum jak i w skrzynce "na poczcie" Gazety, pisalem o specjalnym programie, który "sobie" system Gazety W. opracował jako bicz na skarżących się no i patrz - wciął mi cały tekst a w to miejsce wpisał mój inny wpis z innrgo forum - Ogrodu! Jeszcze raz dziękuję! może wreszcie za czwartym razem dojdzie do Ciebie... Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Do Qubraka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:39 Hi, hi ;-) Nie szkodzi, tak to juz bywa z gazeta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: Do Qubraka! 13.12.04, 22:10 Sie wetne do watku:)A jak kupie choinke w donicy to ma szanse przetrwac?Napisalo,ze nie gwarantuja tego ale czy sa szanse? Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Do Qubraka! 14.12.04, 15:17 fettinia napisała: > Sie wetne do watku:)A jak kupie choinke w donicy to ma szanse > przetrwac?Napisalo,ze nie gwarantuja tego ale czy sa szanse? Jolu - słodyczko Ty nasza, odpowiedź zajęłaby zbyt wiele miejsca, poślę Ci ją e-listem do Twojej skrzynki a teraz masz tylko link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=18145412&wv.x=1&a=18463563 Pozdrowienia Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś