Gość: jadzia IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.05, 19:34 jest kawa Cappucino z Daim, Toblerone i jeszzce czyms, widzialam reklame w czarnym pudelku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziuunia Re: do wielbicieli DAIM 18.01.05, 19:36 Ale czy to jest dostępne w Polsce?Tzn.widziałas tę reklamę w polskiej tv?Bo że jest to wiem,ale w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Do dziuuni 18.01.05, 22:08 Ja to widziałam :)W Bomi własnie,ale raz że drogie bo coś ponad 30 zł(skąd oni te ceny biorą,przeciez to w Niemczech nie kosztuje aż tyle)a dwa że to cappuccino tylko z nazwy.Ale jak gdzies będzie taniej(w budkach przy hali w Gdańsku np.)to kupię żeby spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowamay Re:Toblerone, Daim, Milka 19.01.05, 07:55 Toblerone, Daim i jeszcze o smaku bialej Milki. W Niemczech kupowalam jakos po 3 euro, wiec ta cena w Bomi rzeczywiscie nieco przesadzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landsbergk powiedzcie mi, kochani IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 08:13 Czy Daim i Hershey's bar to to samo, czy podobieństwo jest przypadkowe? Odpowiedz Link Zgłoś