Gość: 13maggia IP: *.chartertn.net 26.01.05, 00:22 blagam! potrzebuje przepis jak najszybciej, a wszystkie wyszukiwarki jakie mi przychodza do glowy w tej chwili postanowily udawac, ze taka potrawa nie istnieje...o, sprawdze jeszcze google'a. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaiserka Re: boeuf stroganoff 26.01.05, 00:24 Gość portalu: 13maggia napisał(a): > blagam! potrzebuje przepis jak najszybciej, a wszystkie wyszukiwarki jakie mi > przychodza do glowy w tej chwili postanowily udawac, ze taka potrawa nie > istnieje...o, sprawdze jeszcze google'a. dzieki Sproboj moze strogonoff to pojdzie lepiej. szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=strogonoffPozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kaiserka Re: boeuf stroganoff 26.01.05, 00:29 kaiserka napisała: > Gość portalu: 13maggia napisał(a): > > > blagam! potrzebuje przepis jak najszybciej, a wszystkie wyszukiwarki jaki > e mi > > przychodza do glowy w tej chwili postanowily udawac, ze taka potrawa nie > > istnieje...o, sprawdze jeszcze google'a. dzieki > > Sproboj moze strogonoff to pojdzie lepiej. > szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=strogonoffPozdr. Oczywiscie pozdrowienia nie powinny sie znalezc w sznurku. Ale i tak bedzie ok ze strogonoff. Pozdr. jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13maggia Re: boeuf stroganoff IP: *.chartertn.net 26.01.05, 00:30 tak myslalam, google jest niezawodny ale zaakceptowal obydwie wersje, zarowno te przez "o" jak i te przez "a". ktora wiec jest poprawna? Odpowiedz Link Zgłoś
kaiserka Re: boeuf stroganoff 26.01.05, 00:43 Gość portalu: 13maggia napisał(a): > tak myslalam, google jest niezawodny ale zaakceptowal obydwie wersje, zarowno > te przez "o" jak i te przez "a". ktora wiec jest poprawna? Poprawna jest Stroganoff (czyli tak jak napisalas), ale na FK wystepowal w przebraniu za Strogonoffa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprotka Re: boeuf stroganoff IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 00:50 jeszcze może być opcja Bouef Strogonow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13maggia Re: boeuf stroganoff IP: *.chartertn.net 26.01.05, 01:00 przepis znalazlam, potrawa jest juz w trakcie gotowania, mam nadzieje, ze sie uda...nigdy wczeniej tego nie robilam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprotka Re: boeuf stroganoff IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 01:17 spokojnie , musi się udać :) gdy robiłam pierwszy raz na obiad dla teściów potraktowałam BS jako rodzaj gulaszu , nie mniej tremę też miałam Odpowiedz Link Zgłoś