ampolion 21.02.05, 23:44 Znowu awantura, a cel tak piekny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nalewka_figowa Ampolion! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 00:16 Milo Cie spotkac Ampolionie! Pozdrawiam z zimnej i szarej Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Ampolion! 22.02.05, 01:35 A dla mnie Warszawa jest miejscem powrotow. Pozdrawiam wzajemnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kikkera Ampolionie, przerażają mnie ukryte 22.02.05, 10:36 pokłady agresji w ludziach :( Nie jestem w stanie zrozumieć, czy tego typu postępownie może przynieść ulgę lub co gorszę satysfakcję. Przecież wystarcza się uśmiechnąć wstając rano i od razu świat wydaje się milszy i otaczający nas ludzie łagodniejsi. Po co potęgować stres w naszym i tak już smutnym i ciężkim życiu?!? Przecież wystarczy tak niewiele, aby to zmienić. Uśmiechnijcie się !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yanga Re: Pokoj ludziom dobrej woli! 22.02.05, 10:56 I ugotujcie sobie coś dobrego. Do tego lampę wina... :-) Odpowiedz Link Zgłoś