Gość: (; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:53 Macie jakieś typy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melmire Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? 23.03.05, 12:57 Yoplait, ale w Polsce chyba nie ma...........;mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycyponek Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 23.03.05, 13:07 Z 10 lat temu mieli je w Makro, od tej pory nie byłam, więc nie wiem. Ja uwielbiam Jogobellę. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? 23.03.05, 13:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=20832298&a=20984051 Odpowiedz Link Zgłoś
wiorka_mrau Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? 23.03.05, 14:41 popieram - jogobella jabło pieczone i tesco - mak i migdały (produkuje "magda") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kags Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? IP: *.futuro.pl 23.03.05, 15:05 melmire napisała: > Yoplait, ale w Polsce chyba nie ma...........;mniam mniam Kiedys bylo i uwielbialam z czeresniami :). Wbrew ostatnim pogloskom lubie Bakome, kefir rowniez. Z Danona tylko naturalny ze zbozami. Kiedys byl pitny pomaranczowy, teraz nie moge spotkac :(. Natomiast lubie te paskudztwa jogurtopodobne np. Smakija i czekoladowe cudo z wisniami lub pomaranczami chyba Danona. Onkeny mi sie przejadly, teraz wydaja mi sie za geste. No i Movenpick... Ale piekielnie drogie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogo Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? IP: 168.12.253.* 23.03.05, 15:00 "Jogurcików" - żadnych, ale jogurty i owszem, robione domowym sposobem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? IP: 150.254.115.* 23.03.05, 17:56 Głównie naturalne: Danone, czasami Zott. Ostatnio też pudding pitny capucino Bakomy (ale to nie jest jogurt). Owocowe są dla mnie za słodkie, za mdłe - szczególnie Jogobella. Jeśli już mam kupić owocowy to wybieram aksamitny malinowy Danone lub wiśniowy Bakomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaa Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:25 danone kokosowy ale nie widzlam juz go z 6 lat :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metal_fish Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:36 bakoma naturalny :] pyszny i baaardzo gesty - mozna nożem kroić;) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Caprice 23.03.05, 20:54 nie no caprice83 , bądż tak uprzejma i nie zapodawaj tego linka z ta żenadą tu na forum KUCHNIA Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Emmmmm.... 23.03.05, 20:56 Fantastik, ale... to chyba nie to forum. Na Romantika możesz mieć większe wzięcie. Na bieliznę, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Jeśli już 23.03.05, 20:49 To jogurty.... I jeśli już to malinową Jogobellę, której od kilku miesięcy nie mogę znaleźć. A poza tym bardzo lubię jogurty na bazie koziego mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza1 Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? IP: *.aster.pl 23.03.05, 21:48 Bakoma kremowy kawowy, ew. migdałowy, inne są zbyt słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
led_zeppelinka Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? 24.03.05, 11:13 ogolnie jogurty "owoce leśne".. jogurt hommi z orzchami włoskimi :D mniaam :D jogurty onkena te takie z migdałami, makiem itp.. bakoma premium duo.. jogobella o smaku pieczonego jabłka :D mniaaaam :D danio zwykle proste takie waniliowe.. ja poprostu uwielbiam jogurty Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? 24.03.05, 11:54 Z jogurtów lubię Onkena/Oetkera z serii wiosenne, ziomowe itd. Te kupuję najczęściej i bardzo mi smakują. Z serków lubię Danio na Śniadanio. Z napojów mleczno-jogurtowych całymi litrami kupujemy Jogi/Jovi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacardi:) Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 12:37 Bez dodatków toleruje tylko jogurt naturalny Zott:)polecam,kremowy,nie tak nienaturalnie galaretkowato sztywny jak bakomy. Swoja droga jogurty naruralne niesamowicie si róznia np moja mama robi wspanialy sos jogurtowy do poledwiczek i do tego nadaje sie tylko jogurt Danone, inne sie waza:) Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Jogurciki!!!!_jakie lubicie????? 24.03.05, 13:34 Movenpick pistacjowy.Przez ten wątek zaraz pobiegnę do sklepu sobie kupić;- ).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś