Gość: cafe IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 09:42 Może ktoś dysponuje przepisem na makaron po szwedzku z brokułami, owocami morza i chyba kawałkami kurczaka taki jak serwują w Ikei. pozdrawiam Cafe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarek_zielona_pietruszka Re: makaron jak w ikei 26.04.05, 23:51 a co to jest ikea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cafe Re: makaron jak w ikei IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.05, 08:01 ...?!Ikea to sklep z wyposażeniem wnętrz rodem ze Szwecji, a w tym sklepie aby klienta nie przepłoszył głód jest restauracyjka/bar gdzie można zjeść danka szewdzkie... Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: makaron jak w ikei 27.04.05, 09:24 droga/i Cafe, obawiam się,że ten rodzaj makaronu nie ma swego rodowodu w Szwecji ;)) Nie wiem, nie byłam nie jadłam, ale jak poszperasz na forum znajdziesz na pewno jakiś smakowity przepis. chocby podsmażenie brokułów/warzyw na oliwie z dodatkiem kilku ząbków czosnku, na koniec można dorzucic krewetki. Odpowiedz Link Zgłoś