i2h2 03.06.05, 12:18 Czy z rabarbaru da się zrobić sos do makaronu? Próbował ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotekkk Re: Rabarbar 03.06.05, 12:24 to raczej nadaje sie do watku o DZIWNYCH potrawach mi sie rabarbar kojarzy z kompotem i szkolną stołówką Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: Rabarbar 03.06.05, 12:26 Kompot i ciasto już nam się znudziły ;-) I tak myślę, jakby go trochę na patelni rozciapciać, dodać miodu albo cukru- jeszcze mi jakiegoś wypełniacza brakuje... Śmietana? Hmmm... Lubię dziwne potrawy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Rabarbar 03.06.05, 21:39 Dostałam " trochę " rabarbaru i chyba spróbuję zrobić taki sos lub coś w rodzaju musu . I właśnie z makaronem , nie z ryżem . Postaram się napisać co mi wyszło i czy smakowało . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Rabarbar IP: *.access.telenet.be 03.06.05, 21:59 A ja jutro zamierzam robic gulasz z indyka z wkomponowanym rabarbarem , mam juz jedno i drugie Zobacze co mi wyjdzie nie mam jeszcze pelnej koncepcji ale czuje , ze bedzie cos dobrego :-) Podziele sie doswiadczeniem . Odpowiedz Link Zgłoś