Gość: daniel IP: 194.150.184.* 09.06.05, 18:14 szukam restauracji w warszawie w ktorej serwowane jedzenie je sie bez sztućców!! bo wiem ze sa takie miejsca, tylko nie wim gdzie!! a bardzo bym chcial odwiedzić takie miejsce!! pomocy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: szukam restauracji 09.06.05, 19:07 A kto Ci zabroni w ten sposób jeść w jakimkolwiek miejscu? Musisz mieć przyklepane w "regulaminie" aby się zdobyć na odwagę bycia ekscentrycznym gościem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: szukam restauracji IP: 194.150.184.* 09.06.05, 19:15 nie chodzi mi o Mc Donaldsa, bo w koncu tam wszystko wsuwasz rekami:) taka z prawdziwego zdarzenia zeby byla!! Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: szukam restauracji 09.06.05, 20:18 Gość portalu: daniel napisał(a): > nie chodzi mi o Mc Donaldsa, bo w koncu tam wszystko wsuwasz rekami:) > taka z prawdziwego zdarzenia zeby byla!! TEGO typu knajpami się zwyczajnie brzydzę, nie bywam i bynajmniej nie zaliczam ich do szacownego grona restauracji. I powtarzam teraz mając już pewność - musisz mieć regulamin aby pozwolić sobie na ekscentryczność. Ja zaś powiadam, że póki gdziekolwiek za cokolwiek płacę moimi pieniędzmi to mam prawo, do być może dla najbliższego otoczenia "dziwnych" zachowań, dopóki nie krzywdzą one nikogo, a jedzenie rękoma nie krzywdzi nikogo: nawet jedzonej potrawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: I jeszcze jedno 09.06.05, 20:28 Istnieje szereg potraw zwyczajowo jedzonych rękoma, należy do nich na przykład ptactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: szukam restauracji IP: *.folger.edu 09.06.05, 19:16 w etiopskiej sie jada rekami. Sto procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: szukam restauracji IP: 194.150.184.* 09.06.05, 19:21 a gdzie to dokladnie jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula sorry... IP: *.folger.edu 09.06.05, 20:17 no i tu Ci nie pomoge, bo zle przeczytalam. Teraz zauwazylam ze Ty szukasz jej w Warszawie, a nie tak w ogole chcesz sie dowiedziec... Nie wiem czy w Warszawie jest etiopska restauracja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula p.s. IP: *.folger.edu 09.06.05, 20:18 ale zajrzyj tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=11380145 Odpowiedz Link Zgłoś