Gość: Ania IP: 212.244.54.* 12.08.05, 09:18 chciałabym podac na obiad muffinki, ale nie wiem z czym. tzn, mają być słone, rodzajów nadzienia jest pełno, ale nie mam pomysłu na dodatki. czy do zupki jakiejs? czy z surówką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natka404 Re: muffinki + .... 12.08.05, 11:40 Nie jestem specjalistka, bo dopiero od niedawna "zachorowalam" na muffinkowa chorobe (dzieki forumowiczom), ale ja podalam takie pikantno slone do czystego barszczu. Tak jak sie podaje krokiety. Wszystkim bardzo smakowalo i podobal sie ten pomysl. Zalezy co wlozylas do srodka. Ja robie taki remanent lodowkowy, czyli wszystkie resztki kielbasiane, serowe i td... Gość portalu: Ania napisał(a): > chciałabym podac na obiad muffinki, ale nie wiem z czym. tzn, mają być słone, > rodzajów nadzienia jest pełno, ale nie mam pomysłu na dodatki. czy do zupki > jakiejs? czy z surówką? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: muffinki + .... 12.08.05, 11:59 właśnie barszacz, żurek, grzybowa... w zasadze do każdej zupy. Oprocz owocowej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szellla Re: muffinki + .... 12.08.05, 13:48 muffinki wytrawne (słone) moim zdaniem najlepiej się sprawdzają jako ciepła przystawka - z masełkiem lub jako "zagryzacz" do wieczornego spotkania przy winie tylko kwestia doboru dodatków osobiście robiłam z suszonymi pomidorami, z oliwkami i rozmarynem poszukaj w GP było kilka fajnych przepisów Odpowiedz Link Zgłoś