Gość: 33 IP: *.asternet.pl 06.09.05, 21:50 Pojawiła się nowa zupa brokułowa-winiary czy knorr, nie pamiętam. Próbowałyście może? Czego jeszcze do niej dodałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zouza Re: Nowa zupa brokułowa. Próbowałyście? IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 06.09.05, 21:58 ... probowaliscie moze? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Nowa zupa brokułowa. Próbowałyście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:59 nie i nie mam takiego zamiaru zupy gotuję sama;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Mikołaj Re: Nowa zupa brokułowa. Próbowałyście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Mikołaj Re: Nowa zupa brokułowa. Próbowałyście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:53 można dodać trochę papy albo asfaltu smaku nie zmieni ale będzie gęściejsza.można też wzorem C.Chaplina spróbować ugotować w tym but. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Mikołaj Re: Nowa zupa brokułowa. Próbowałyście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 01:16 no właśnie je oglądam zapakowane w torebkę z napisem brokułowa z błonnikiem stoją na półce w markecie i świecą. tak jasno, że nawet można zgasić inne oświetlenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Nowa zupa brokułowa. Próbowałyście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:07 Nie wiem dlaczego ale coraz częściej na tym właśnie forum zamiast konkretnej odpowiedzi ludzie się wyrzywają słownie. Nie próbowałeś to albo o tym poinformuj grzecznie i konkretnie albo nie odzywaj się wcale. Ja też nie kupuję takiego tupu zupek dlatego nie mam na ten temat zdania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: Nowa zupa brokułowa. Próbowałyście? IP: *.tm.net.my 07.09.05, 23:24 Gość portalu: Kaśka napisał(a): > Nie wiem dlaczego ale coraz częściej na tym właśnie forum zamiast konkretnej > odpowiedzi ludzie się wyrzywają słownie. Nie próbowałeś to albo o tym > poinformuj grzecznie i konkretnie albo nie odzywaj się wcale. > Ja też nie kupuję takiego tupu zupek dlatego nie mam na ten temat zdania Właśnie widać.Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowa zupa brokułowa. Próbowałyście? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 07.09.05, 23:11 Możesz zabielić łyżką śmietany, podając w kubeczkach można dodać groszku ptysiowego (portofirki), świeże zioła (pietruszka lub koperek), do brokułów pasuje też szczypta gałki muszkatołowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowa zupa brokułowa. Próbowałyście? IP: *.internet.v.pl 07.09.05, 23:18 Gość portalu: ja napisał(a): > Możesz zabielić łyżką śmietany, podając w kubeczkach można dodać groszku > ptysiowego (portofirki), Portofirki??? Nie znam tego słowa. Słyszałam natomiast o profitrolkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ale groszek ptysiowy... IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 07.09.05, 23:27 jest poprawnie? Na codzień nie używam terminologii polskiej, a po 20 latach można niejedno zapomnieć. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Nowa zupa brokułowa. Próbowałyście? 08.09.05, 07:42 Ja próbowałam, była to zupa Winiar, nic nie dodawałam, a zamiast pół litra wody, dodoałam ok. 350 ml. Cudów nie oczekiwałam, śpieszyłam się, nie miałam w planach gotować gara zupy dla całej rodziny, tylko w ciągu 5 minut zjeść jeden talerz czegoś ciepłego. Wyszła gęsta zupa krem, w smaku zjadliwe, domowe na 100% lepsze, ale ja domowego smaku nie oczekiwłam, tylko szybkiego płynnego fast fooda. I w tej roli się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Nowa zupa brokułowa. Próbowałyście? IP: 150.254.115.* 24.09.05, 13:52 Przygotowałam, spróbowałam 1 łyżeczkę i wylałam do zlewu. Tragedia, okropna w smaku wręcz sztuczna i okropnie słona. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: cuda niewida 24.09.05, 14:10 Na upartego zamienic brokuly w proszek da sie, ale zeby z tego proszku powstalo cos przypominajacego brokuly to juz bylby cud. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Nowa zupa brokułowa. Ciekawy przepis. 24.09.05, 14:25 www.dobrakuchnia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=664&Itemid=98 Może cgyba być i wywar mięsny. Także śmietana zamiast (kwaśnego) jogurtu. Odpowiedz Link Zgłoś