Gość: ewka IP: 150.254.115.* 09.09.05, 16:43 Czy ktoś próbował tego sosu do makaronu. Czy zawieta kawałki pomidorów? (mój brat nie zje sosu, w którym są kawałki pomidora) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elizabeth22 Re: sos spaghetti Łowicz 09.09.05, 16:48 Ja bardzo lubię sosy Łowicza i często je kupuję. Nie ma tam kawałków pomidorów. Polecam sos meksykański, niby podaje się go z ryżem ale mnie najbardziej smakuje właśnie z makaronem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katdro Re: sos spaghetti Łowicz 09.09.05, 16:50 Sos do spaghetti Łowicz ten z pieczarkami to rewelka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moko Re: sos spaghetti Łowicz IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.09.05, 16:53 ja kiedyś kupiłam ten sos i więcej go na peweno nie kupie..nie pamietam jak pomidory ale dla mnie był poprostu za słodki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth22 Re: sos spaghetti Łowicz 09.09.05, 16:58 Może kupiłaś słodko-kwaśny ?? Ja zawsze przyprawiam na ostro mięso i jak dodam sos to jest super ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moko Re: sos spaghetti Łowicz IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.09.05, 10:51 elizabeth22 napisała: > Może kupiłaś słodko-kwaśny ?? Ja zawsze przyprawiam na ostro mięso i jak dodam > sos to jest super ! nie to na 100% był sos do spaghetii Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: sos spaghetti Łowicz 09.09.05, 17:15 dla mnie też ów sos jest zdecydowanie za słodki , zdarzyło mi się jedyny raz kupić sos Łowicza - skusiłam się dobrą marką , niestety smakował tak jak by na jednej linii produkcyjnej robili dżemy i sos . No ale wielu innym tenże smak może odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: sos spaghetti Łowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:11 Dla mnie też ten sos jest trochę za słodki, ale nie ma w nim kawałków pomidorów Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: sos spaghetti Łowicz 10.09.05, 14:27 Bardzo mnie dziwi, że ktoś kupuje gotowe sosy do makaronu, podczas gdy zrobienie własnego nie zajmuje wcale więcej czasu niż podgrzanie i "uzdatnienie" słoikowego, a efekt jest NIEPORÓWNANIE lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plion Re: sos spaghetti Łowicz IP: *.msrc.sunysb.edu 10.09.05, 14:33 Nie dziw się bo za chwilę Cie op...Od jakiegoś czasu na tym forum wyrażanie swojego zdania jest brane za chamstwo i brak kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: sos spaghetti Łowicz 10.09.05, 14:36 Ale to tylko taki komentarz na marginesie, bez żadnej złośliwości, po prostu nie mogę wyjść z podziwu. Nieskromnie powiem, że ja za sosem do spaghetti mojej własnej roboty po prostu szaleję, taki jest pyszny, zresztą wszyscy znajomi twierdzą że jest bezkonkurencyjny, a sosy ze słoiczków moim zdaniem to tylko nędzna namiastka, której nie dopuszczam nawet w warunkach biwakowych, bo mój wcale nie jest bardziej skomplikowany. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: sos spaghetti Łowicz 10.09.05, 14:48 No właśnie po to kupiłam aby utwierdzić się w przekonaniu , że mój , własnoręcznie robiony jest o niebo lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: sos spaghetti Łowicz IP: *.devs.wavenet.pl 10.09.05, 19:04 a Sycylijski jadłyście? Z zieloną zakretką, jednak nie jestem do końca pewna, czy to firmy Łowicz. Ten to dopiero jest fantastyczny, ale mogę go kupić tylo w jednym hipermarkecie w wa-wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: sos spaghetti Łowicz IP: 150.254.115.* 10.09.05, 19:14 to może podacie przepis na Wasze pyszne sosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: sos spaghetti Łowicz IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:21 o tak bardzo prosze o przepisy !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicarica Re: sos spaghetti Łowicz IP: *.softlab.gda.pl 10.09.05, 23:28 Tu jest mój, jeszcze pod starym nickiem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=10149722&a=10153599 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicarica Re: sos spaghetti Łowicz IP: *.softlab.gda.pl 10.09.05, 23:30 Dodam jeszcze, że zamiast przecieru pomidorowego można dodać pomidory krojone w puszce, a latem oczywiście pomidory świeże. Z dobrych przecierów jest jeszcze Pudliszki w słoiczkach, Łowicz, Valfrutta. Odpowiedz Link Zgłoś