Dodaj do ulubionych

" Po prostu gotuj" Pascal

29.11.05, 18:26
czy ktoś wie gdzie to można zamówic?
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 29.11.05, 18:29
      www.merlin.com.pl

ale po co zamiawiać, w każdej księgarni dostaniesz, Empik na bank.
      • corrina_f1 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 29.11.05, 18:30
        Zresztą, po co wydatki, wszystkie przepisy są w necie :)
        poprostugotuj.onet.pl/home/
        Egipt 2004
        Zdjęcia
        Cairo Story
        • nchyb Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 09:43
          > Zresztą, po co wydatki, wszystkie przepisy są w necie :)
          Niby tak, ale jakbyś chciała dać komuś w prezencie na ten przykład, to co,
          będziesz drukować i wstążeczką przewiązywać? :-D
    • Gość: ania Re: " Po prostu gotuj" Pascal IP: *.dami.pl / *.dami.pl 29.11.05, 20:38
    • Gość: ania Re: " Po prostu gotuj" Pascal IP: *.dami.pl / *.dami.pl 29.11.05, 20:39
      po prostu wejdz na stronke pascala na onecie i tam masz gotowe zamowienie w
      cenie nizszej niz w ksiegarniach
      pozdrwiam
    • maslany.rogalik Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 08:32
      nooo, nasz polski jamie olivier, jaki ladnie rozchełstany.. tylko patrzec, jak
      zacznie z toporkiem za owieczkami ganiac;)))
      • jollka2 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 09:47
        Tfu, tfu, wypluj te słowa.
        • maslany.rogalik Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 10:01
          Ale co ja poradze, że chlopię w tym kierunku zmierza?;))) Moze faktycznie owiec
          katrupil nie bedzie, ale mysle, ze jakiegos piknantniejszego jego wystepku w
          telewizji mozna za niedługo sie spodziewac. Tymczasem i wyglada, i gotuje, i
          marketingowo zmierza w kierunku j.o. Taki kucharz na licecji;)))
          • invicta1 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 10:29
            powinni nałożyć lektora na ten jego bełkot
            • nchyb Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 10:32
              to dodaje pewnego kolorytu.
              Ja lubię te jego dwie żabek czosnku, podobnie jak przed laty lubiłam zdaje się
              Pospieszyńską z jej cybulką
              • maslany.rogalik Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 10:36
                Dawno miałem zapytać, ale jakos niekulinarne to pytanie - śmiałości nie miałem
                (chociaz takiego nadobnego kuchcika dotyczy..haha). Spytam teraz: moze ktos
                wie, na co mu te jego wlosięta tarmoszą? Na cukier?! Bo się mię ta jego fryzura
                koszmarnie podoba;))) Taka wymięta. Taka naturalna.
                • invicta1 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 10:37
                  pewnie na rosół knorra, albo na rame kremfin
                  • maslany.rogalik Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 10:40
                    Hmm.. to może na ramę krem-bon-żur?! Pora używania i uzyskany efekt (bed head)
                    adekwatny do nazwy tego kremowego świnstwa.
                    • invicta1 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 10:45
                      no może i racja na krem bonżur chrzanowy(chyba jest taki) to wyjaśniałoby od
                      razu dlaczego tak facet "chrzani":)
              • invicta1 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 10:36
                to ja dziekuje za taki "koloryt" gościu bezczelnie ignoruje jezyk, ktorym nie
                stara sie wcale mówić
                • nchyb Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 10:42
                  invicto, kwestia gustu i chęci: Kali chcieć, Kali móc...
                  • jollka2 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 11:11
                    Jak na mój gust chłopak ma w sobie jakis urok, mimo, że kaleczy język.
                    Podobnie jest z Makłowiczem, ma w sobie coś fajnego, pomimo częstego
                    odsłaniania owłosionej i pulchnej klaty :)
                    Natomiast "Na ostrzu noża" nie trawię...

Gwestia gustu, powtarzam :)
          • marghe_72 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 11:21
            maslany.rogalik napisał:

> Ale co ja poradze, że chlopię w tym kierunku zmierza?;))) Moze faktycznie
            owiec
            >
            > katrupil nie bedzie, ale mysle, ze jakiegos piknantniejszego jego wystepku w
            > telewizji mozna za niedługo sie spodziewac. Tymczasem i wyglada, i gotuje, i
            > marketingowo zmierza w kierunku j.o. Taki kucharz na licecji;)))

to program wzorowany na J.O
            zatem podobieństwa nie powinny dziwić..
    • marghe_72 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 11:22
      a może ktoś napiszę coś konstruktywnego na temat jedzenia? :)
      bo jakby nie patrzeć jest to program kulinarny
      • maslany.rogalik Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 11:25
        no tak, program kulinarny (książka zdaje się też.. w w sumie o nią misi007
        chodziło;), ale jakoś tak dyskusja podryfowała;))
        • jollka2 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 11:27
          Lubie ten program wlaśnie tez dlatego, że fajne żarcie jest, czesto proste do
          zrobienia, z dostepnych składnikow. I mi wychodzi i smakuje.
          • invicta1 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 11:29
            ja bym lubiła ten program gdyby nie bełkot prowadzacego i ten knorr wszedzie
            pchany mnie drażni
      • invicta1 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 11:27
        gotuje nieźle-przepisy ciekawe
        tylko widać, ze nie sprzata osobiscie wtej kuchni, bo jakby mi w domu tak make
        przesiewał jak w TV to bysmy sie wzieli za klapy:)))
        • nchyb Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 11:32
          > przesiewał jak w TV to bysmy sie wzieli za klapy:)))
          he, he, a u mnie by dostał zmiotkę w łapkę i tę mąkę pozamiatał :-)
          • marghe_72 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 11:35
            knorr i mnie b. drażni
            na szczeście wszystko co knorowate mozna zastąpić.
          • invicta1 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 11:36
            to jest lepszy sposób, ale chyba bym nie wytrzymała i jednak skonczyłoby sie na
            klapach:)
            • misia007 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 12:23
              Bardzo wszystkim dziękuje,miła sąsiadka prosiła mnie o tą informację,więc będę
              mogła udzielić wyjaśnień co do zdobycia tego dzieła.
        • Gość: g Re: " Po prostu gotuj" Pascal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 11:35
          eeeeeeeeee,niekoniecznie:)
          Ja tak gotuję,że kuchnia wygląda ,jak po przejściu huraganu.Sprzatam sama.
    • Gość: lalo Re: " Po prostu gotuj" Pascal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:21
      On specjalnie kaleczy jezyk polski, bo ktos z producentow uwaza, ze Polacy
      strasznie podniecaja sie zagranicznoscia. Co moze byc poniekad prawda, skoro
      wszystkie "gwiazdy" z programu "Europa da sie lubic" rozpelzly sie po kanalach
      tv.
      Pascal wyglada na bystrego chlopaka, wiec nauczenie sie deklinacji podstawowych
      produktow kuchennych zajeloby mu chwile, nawet jakby w ogole nie mowil po
      polsku.
      Gotuje przyjemnie, pomijajac paskudne wynalazki Knorra, ktorych musi uzywac.

• marghe_72 Re: " Po prostu gotuj" Pascal 30.11.05, 12:23
        mąz byl u Niego na kursie kulinarnym.. co prawda 2 lata temu, ale..
        wtedy kaleczył autentycznie :)
    • Gość: froggie Re: " Po prostu gotuj" Pascal IP: *.w83-195.abo.wanadoo.fr 30.11.05, 18:31
      Kaleczy jezyk? A Ty jakim obcym jezykiem wladasz perfekcyjnie gramatycznie i
      bez akcentu? Facet ma "iskre boza", widac, ze gotowanie go bawi, jest w kuchni
      zreczny i "apetyczny" w przeciwienstwie do Maklowicza, ktorego zreszta tez lubie
    • jacek1f widziałem dziś. IMHO ok, ale nic specjalnego. n/t 02.12.05, 22:31
    • lucy_z Re: " Po prostu gotuj" 16.12.05, 22:31
      Jestem rozczarowana i w kropce. Zamowiłam książkę ze strony, tak jak się Pascal
      reklamuje a bylo to pod koniec listopada i do tej pory książki nie ma. A książkę
      chcialam dać pod choinkę. Teraz nie wiem co robić. Czy kupić w księgarni a jak
      ta zamówiona przyjdzie odeslać? Bo do świat tylko tydzień?
      Nie ma nawet gdzie się dowiedzieć czy reklamować bo na stronie nie ma adresu
      mailowego!!!!
      • Gość: Joszka Re: " Po prostu gotuj" IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 16.12.05, 23:11
        I ciesz się że nie ma twojego "prezentu",bo nie wiem czy obdarowany z niego się
        ucieszy.Przepisy w tej książce są conajmniej z księżyca.Składniki i potrawy
        udziwnione jak to o jagnięciu,które trzeba najpierw toporkiem...
        Tyle jest normalnych książek kucharskich.No,chyba żeby ktoś chciał aby dobrze
        się prezentowała na półce...
        • Gość: bzyk_bzyk Re: " Po prostu gotuj" IP: *.chello.pl 16.12.05, 23:23
          Z księżyca?
          Nic podobnego.
          To właśnie jest normalna książka kucharska.
          I nie jest na tyle okazała, żeby dobrze prezentowała się na półce.
        • lucy_z Re: " Po prostu gotuj" 17.12.05, 17:36
          Gość portalu: Joszka napisał(a):

> I ciesz się że nie ma twojego "prezentu",bo nie wiem czy obdarowany z niego się
          > ucieszy.Przepisy w tej książce są conajmniej z księżyca.Składniki i potrawy
          > udziwnione jak to o jagnięciu,które trzeba najpierw toporkiem...
          > Tyle jest normalnych książek kucharskich.No,chyba żeby ktoś chciał aby dobrze
          > się prezentowała na półce...

W tym sęk, że własnie ten co ma dostać, wczesniej wyrazał przemożną chęć
          posiadania tej książki;)
      • dora100 Re: " Po prostu gotuj" 19.12.05, 19:56
        Ja mam dokładnie taką samą sytuację! Zadzwoniłam na numer infolinii ale b.miła
        pani przestała być taka miła jak się okazało że ja nie chcę zamówić tylko
        spytać się co się dzieje z moim zamówieniem. Stwierdziła, że u niej można tylko
        zamawiać. Poprosiłam ją żeby podała mi numer pod który mogę zadzwonić to
        odpowiedziała, że nie ma innego numeru. Poprosiłam ją żeby przekazała ode mnie
        pytanie odpowiedniej osobie - mieli się do mnie odezwać ale 4 dni minęły i
        cisza. A też chcę tę książkę na Gwiazdkę dać - mojej Babci, która szaleje za
        Pascalem. Normalnie to kazałabym im mnie gdzieś pocałować :). Ale tak to chyba
        kupię w sklepie a jak mi przyślą to nie odbiorę przesyłki - na szczęście
        sprzedają za pobraniem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka