Gość: zuza IP: 195.205.3.* 15.12.05, 15:35 Jaki jest najlepszy ser do sernika? aby wyszedł puszysty i przepyszny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: jaki ser do sernika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:33 Ja kupuję taki w wiaderkach (w plusie,biedronce).Nadaje się on do serników,naleśników itd.A co ważne jest już gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: jaki ser do sernika? IP: 193.24.196.* 15.12.05, 17:01 Ja też używam ser homogenizowany z wiaderka. Sernik po upieczeniu jest lekki i puszysty. Najbardziej lubię ten z brzoskwiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowa3 Re: jaki ser do sernika? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 17:40 Serek do wypieków TUREK, 500g. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jota.40 Re: jaki ser do sernika? 15.12.05, 18:18 Ja też używam Turka - naturalnego!! Uwaga na waniliowy - jest już bardzo słodki! Wkopałam się tak na Wielkanoc ;). A przecież trzeba utrzeć żółtka i masło z cukrem... Sernik wyszedł pyszny bardzo, ale słodki, jak nieszczęście;). Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: jaki ser do sernika? 15.12.05, 18:22 A ja uważam, że njalepszy będzie ser tylko że dobry w kostce. Ja mielę dwukrotnie. Najlepszy dla mnie jest ser z Limanowej i Nowego Targu(Górski). W małym kiosku w Krakowie bywa w promocji nawet po 6 zł za kilo co jakiś czas. Przepyszny!!! Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś