Gość: mniammniam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 17:18 dostałam dużą ilośc kaszy jęczmiennej, tylko nie mam pomysłu co z nią zrobic, Prosze podzielcie się swoimi pomysłami na potrawy z kaszą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kabushka Re: za duzo kaszy jęczmiennej IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.01.06, 20:03 Proponuje kotleciki lub zapiekanke z grzybami... Albo na slodko: z jablkami, rodzynkami i suszonymi sliwkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniammniam Re: za duzo kaszy jęczmiennej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:11 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: za duzo kaszy jęczmiennej IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 29.01.06, 17:36 przeciez kasza sie nie psuje, wykorzystasz ja np. do zup do kotletow, golabkow, zamiast ziemniakow do drugiego dania Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: za duzo kaszy jęczmiennej 29.01.06, 17:45 Gość portalu: mniammniam napisał(a): > dostałam dużą ilośc kaszy jęczmiennej, tylko nie mam pomysłu co z nią zrobic, > Prosze podzielcie się swoimi pomysłami na potrawy z kaszą :) Ile masz tej kaszy? Bo według mnie problem zaczyna się w okolicach 50 kg. tnij.org/ari Odpowiedz Link Zgłoś