hibcio 14.03.03, 12:19 Czy macie w domu coś takiego? Widziałam kuchnię gazowo - elektryczną ze zmywarką w jednym. Jkiej to może być firmy i ile może kosztować i czy dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
u_ Re: kuchnia - zmywarka 14.03.03, 12:50 glowy nie dam, ale to chyba candy ma cos takiego. kosztuje ponad 3000 zl. sama zastanawialam sie nad tym i w koncu zrezygnowalam z kilku powodow. po pierwsze wymiarami to dobre dla osoby samotnej, ktora nie lubi gotowac, a w zasadzie piec i jada zwykle na miescie. bo o ile plyta gotujaca jest normalna, to piekarnik jest nizutki, tak ze procz blachy do ciasta ciezko bedzie cos wiecej wstawic. nastepna sprawa to elektrycznosc tego piekarnika - spod i boki wygladaja normalnie, za to od gory jest niczym nie zakryta spirala. ja sobie czyszczenia jej nie wyobrazam!!! no i ostatnia rzecz to pojemnosc zmywarki, tez nie za duza. a cena jest taka, ze moznaby kupic 2 oddzielne urzadzenia, wiec jesli masz miejsce w kuchni to nie ma co oszczedzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: kuchnia - zmywarka IP: *.chello.fr 14.03.03, 13:10 Jesli masz rodzinne ( dzieci ) polecam Ci kupno tej duzej zmywarki; u mnie 4-ro osobowa rodzina i jest jak w sam raz; ze zmywarka jest wielka ekonomia czasu ale i rachunkow za wode :o) odradzam Ci kupno 3-ch urzadzen w jednym; wyobraz sobie ze jedno Ci wysiadzie i trzeba bedzie je oddac do naprawy - w Twojej kuchni prawie nic Ci nie pozostanie :( ale mysle ze dla osob, ktore maja bardzo mala kuchnie jest to rozwiazanie bardzo praktyczne. Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: kuchnia - zmywarka 15.03.03, 01:21 3 w jednym.... raczej nie polecam, jak pisala poprzedniczka - zepsuje sie i jestes bez 3 urzadzen. zmywarka- super uzadzenie, polecam- wygoda, czystosc, a jak dobrze robi dla urodzy rak :) mam Bosha- naczyn nawet nie musze plukac, dziala bardzo cicho i oceniam zakup tej zmywarki na 5 + / namowilam siostre na zmiane - do tej pory musiala plukac wszystko przed zaladowaniem zmywaczki/ Odpowiedz Link Zgłoś
samanta3 Re: kuchnia - zmywarka 15.03.03, 05:08 He he czy na 2 osoby potrzebna jest zmywarka? Musze przyznac , ze dla mnie micro jest niezbedne w kuchni (jako lewa reka kucharza) Odpowiedz Link Zgłoś
hibcio Re: kuchnia - zmywarka 17.03.03, 11:04 Dzięki za opinię, muszę jeszcze o tym pomyśleć. O to chodzi, że mam mało miejsca w kuchni, ale bardzo lubię piec i nie chcę rezygnować z piekarnika. Z tego co się już dowiedziałam to Candy chyba jest szersza niż standardowa kuchenka i to też mi nie pasuje... W każdym bądź razie dziękuję wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś