Gość: nina Re: jaki majonez? jest the best IP: 212.244.63.* 12.12.03, 12:06 tylko i wylacznie KIELECKI, wszystkie inne ktore jadlam (a troche tego bylo:)sa strasznie mdle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidnaper Re: jaki majonez? jest the best IP: *.alan.krakow.pl 03.01.04, 10:12 kielecki oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
ad_s Winiary Dekoracyjny 09.02.04, 19:19 Winiary Dekoracyjny - najlepszy. A najgorszy to JogoMajo też Winiary. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica czy ciemno czy jasno... 09.02.04, 19:49 płynie kieleeecki przez miasto :DDDDD ile dla kieleckiego już jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAniJAneczka Re: jaki majonez? jest the best IP: *.pecet.com.pl / 80.55.174.* 17.02.04, 14:18 Co wy wiecie o majonezie nie ma jak Swidnicki Majnez. Jest najlepszy na śiwecie. Pycha . Odpowiedz Link Zgłoś
brzydula13 Re: jaki majonez? jest the best 23.02.04, 21:32 1. kielecki 2. ew. Hellman's (rzadko) Odpowiedz Link Zgłoś
bnew Re: jaki majonez? jest the best 24.02.04, 10:01 KIELECKI NUMBER ONE !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica KIELECKI, KIELCEKI, KIELECKI... 24.02.04, 10:05 LEPSZEGO NIE ZNAJDZIECIE :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: jaki majonez? jest the best 24.02.04, 16:16 Ketrzynski-najlepszy i najostrzejszy. Pozniej ew. kielecki i (ja, bo np. moja Mama nie lubi) helmansa light. Motyla nie znosimy rodzinnie, bo potwornie mdly jest i jakis taki... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: jaki majonez? jest the best IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 21:56 Hellmans light. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: jaki majonez? jest the best 08.03.04, 10:14 Jeżeli ktoś ceni smak domowego majonezu polecam majonez "Wrocławski" zapewne do kupienia tylko we Wrocławiu i okolicach, pobija wszystki Hellmansy i Winiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Kielecki IP: *.client.comcast.net 18.04.04, 05:48 i jeszcze raz kielecki, a z braku kieleckiego ostatecznie Krakus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Kielecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 20:42 Tylko LIVIO oleje LIVIO rowniez sa bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
syshda Re: jaki majonez? jest the best 22.09.05, 11:42 Kętrzyński, kętrzyński, kętrzyński ;o) Popieram na całej linii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eta Re: jaki majonez? jest the best IP: *.polpharma.com.pl / *.polpharma.com.pl 19.04.04, 09:08 motyl-napoleoński Odpowiedz Link Zgłoś
beatad19 Re: jaki majonez? jest the best 19.04.04, 09:25 WINIARY DEKORACYJNY - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
engobe Re: jaki majonez? jest the best 19.04.04, 15:17 KIELECKI, KIELECKI i tylko KIELECKI!!! żaden inny gdy mam wybór :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mia-majta Re: jaki majonez? jest the best 21.04.04, 11:10 Najlepszy jest świdnicki ostatni po lekturze ahcow i ochów nad kielecki kupilam w Tesco . Zachwycają się Ci którzy nie próbowlai majonezu Świdnickiego. Jak bedizecie na dlonym Ślasku sprobojcie pycha . Niebo w gębie. A i nie kupicie go w markecie. smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria HELLMANS LIGHT IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 11:59 oczywiście hellmans light kielecki ma octowy zapach... bleee zamiast majonezu wolę ostatnio sosy kanapkowe DEVELEY - hamburgerowy & tatarski Odpowiedz Link Zgłoś
eddward Re: jaki majonez? jest the best 26.04.04, 20:28 o żesz co za forum?? heh ja lubi........ nie ja właściwie nie lubie majonezu....................... Odpowiedz Link Zgłoś
mm_s Majonez Świdnicki M& J 26.04.04, 22:16 Nie wiem,czy ktokolwiek z Was miał okazję go spróbować, produkują go w mojej miejscowości. Smak ma naprawdę reelacyjny, praktycznie jak domowy- nie czuć żadnego kwasu, chemii.Firma M&J, w Tesco na Bielanach Wrocławskich chyba jest dostepny, ale nie gwarantuje. Polecam naprawde-warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekisk Re: jaki majonez? jest the best IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.07.04, 19:23 swojski , domowy , wyprodukowany w własnej kuchni , własnym mikserem i wg. własnego smaku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz majonez sie robi samemnu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 21:54 tak .. kupilem kiedys majonez i po otwarciu, po 2 miesiącach w lodówce nadal zapach i smak byl OK ciekawe to doświadczenie sprawiło że uważam iż to już nie jest majonez - to sztuczny wyrób na proszku jajecznym mocno zakonserowany .. od tego czasu nie tykam kupnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: jaki majonez? jest the best IP: *.darknet.com.pl 15.07.04, 22:23 K I E L E C K I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHOCIAŻ POLECIEŁA MI GO TEŚCIOWA-JEST PYSZNY,WSPANIAŁY DO SAŁATEK-SORKI ZA CAPSA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klem Re: zdecydowanie kielecki!!!!! IP: 195.245.217.* 09.08.04, 09:31 KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!! KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!! KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!! KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!! KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!! KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!! KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!! KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!!KIELECKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ven.tus Re: zdecydowanie kielecki!!!!! IP: 193.110.99.* 09.08.04, 14:21 Kiedys był to hellman's, ale granatowy. ostatnimi laty się zepsuł. Teraz białuty, polecam. Od czasu do czasu kielecki, i przyznaje, jest niezły.. Odpowiedz Link Zgłoś
karina822 Re: jaki majonez? jest the best 26.08.04, 15:52 TYLKO..............KĘTRZYŃSKI...........NAJLEPSZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: NO NIE MA INNEGO DOBREGO IP: *.net 28.08.04, 13:07 Na Warmii i Mazurach tylko Kętrzyński,może i Kielecki jest dobry,ale u nas go nie ma i nie ma potrzeby by był,bo Kętrzyński spełnia wszystkie nasze wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
aga857 Re: jaki majonez? jest the best 28.08.04, 19:38 Majonez Kielecki !! Majonez Fruktus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sola Tylko kętrzyński IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 29.08.04, 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: jaki majonez? jest the best 29.08.04, 09:19 Witam oczywiście domowy,alejak kupowć to tylko rzymski FRUKTUS.Ciekawa jestem kto z was jadł FRUKTUSA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: jaki majonez? jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:10 KIELECKI!!!!!!!!! inne nie mają żadnych szans Odpowiedz Link Zgłoś