Gość: anna IP: *.demon.co.uk 15.03.07, 11:21 e ??? no wlasnie,wiem na pewno ze kiwi,ale co jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brak-pomyslu Re: Ananas n/t 15.03.07, 15:03 Jeśli mówisz o takim z puszki to sie nie zgodzę. U mnie sie zsiada. O świeżym nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Puszkowane owoce 15.03.07, 15:14 Technologia przetwarzania żywności powoduje znikanie enzymu ułatwiającego trawienie (bromeliny) i uniemożliwiającego jednocześnie ścinanie się żelatyny - wszyscy o tym wiedzą, jak również o tym, że tylko świeże owoce są pełnowartościowe i o takich jak sądzę rozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak-pomyslu Re: Puszkowane owoce IP: *.devs.futuro.pl 19.03.07, 16:20 Hm... Szczerze mowiąc nigdzie nie było napisane że rozmawiamy o owocach świeżych, z puszki, suszonych czy w jeszcze innej formie... Ja tylko wyraziłam swoje zdanie i watpliwości wynikające z tego, że nie pisałaś/łeś, ze mowimy akurat o świeżych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: jakie owoce sprawiaja,ze galaretka sie nie zs IP: 85.112.196.* 15.03.07, 12:06 z całą pewnością kiwi (przećwiczone, niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: jakie owoce sprawiaja,ze galaretka sie nie zs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:32 i jeszcze podobno papaja, "surowe", z puszki mogą być Odpowiedz Link Zgłoś