kurtyzana24 18.07.03, 14:32 korzystacie z podanych tam przepisów? Ja uwielbiam oglądać Makłowicza,ale niestety nigdy nic "z telewizji" nie ugotowałam.chyba muszę zacząć nagrywać te programy,bo jak dla mnie wszystko się tam za szybko dzieje... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: czy oglądacie programy o gotowaniu i ... IP: *.tele2.pl 18.07.03, 15:23 nie ogladam bo ich nie ma poza jedynym maklowiczem. pod tym wzgledem jestesmy slabi - zachodnia Tv az sie roi od fajnych programow kulinarnych. Czesciej korzystam wiec ze stron z przepisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: czy oglądacie programy o gotowaniu i ... IP: 62.233.250.* 19.07.03, 00:09 oglądam tylko i wyłącznie Makłowicza - facet jest genialny. świetnie gotuje, ma dar opowiadania, no i kocha historię - tak jak ja. a tu podaję linka do nieoficjalnej strony z przepisami makłowicza: www.mckornik.com/kuchnia/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hedonist Makłowicz sucks!!!!! IP: *.chello.pl 19.07.03, 11:16 Najlepszy jest Floyd. Makłowicz przegadany bufon i tłuscioch. I to jego centkowskie "poczucie humoru":((((( Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: czy oglądacie programy o gotowaniu i ... 19.07.03, 13:29 "Ready, steady, cook" czyli jak wyczarować obiad (kolację...) w 20 minut; albo "La prova del cuoco" na Rai 1 i sporo innych.. ogólnie rzecz biorac uwielbiam programy kulinarne (przyznam, że wolę zachodnie) PS. tylko dlaczego zjędli z kabla BBC???????? Odpowiedz Link Zgłoś