Gość: . IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 11:28 Jak długo gotuje się kukurydzę w kolbach? Dzięki za informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maggie Re: KUKURYDZA IP: *.w81-49.abo.wanadoo.fr 27.08.03, 11:37 W szybkowarze gotuje 20 minut w niewielkiej ilosci wody (smakuje intensywniej. Konwencjonalnie powinno sie gotowac kukurydze chyba okolo godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: KUKURYDZA 27.08.03, 12:29 Ja gotuję na parze ok.20 minut.A godzina tradycyjnym sposobem to chyba jednak za długo-wystarczy 1/2 godziny,a nawet 20 minut gdy jest jasna i b.młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: KUKURYDZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 17:29 Gość portalu: . napisał(a): > Jak długo gotuje się kukurydzę w kolbach? > > Dzięki za informację. Dobrą kukurydze gotuje 10 min., sole na koniec, wcale nie mieknie po dłuzszym gotowaniu, z tym ze ja lubie tą w miare młoda, potem juz nie kupuje bo za duzo skrobi w niej, wiec nie wiem czy az godzina potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś