Gość: laguna82 IP: *.chello.pl 03.09.03, 11:22 Mam pytanie: czy w Polsce w ogóle występują płatki firmy Kellogg's?Jeśli tak,to proszę o namiary na takowe,najlepiej w stolicy.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cheezwhiz Re: płatki śniadaniowe 04.09.03, 14:59 Gość portalu: laguna82 napisał(a): > Mam pytanie: czy w Polsce w ogóle występują płatki firmy Kellogg's?Jeśli > tak,to proszę o namiary na takowe,najlepiej w stolicy.Dzięki. Nie, jakis czas temu Kellogg wycofal sie z Polskiego rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laguna82 Re: płatki śniadaniowe IP: *.chello.pl 04.09.03, 17:56 Dzięki za info! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: płatki śniadaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 18:52 cheezwhiz napisał: > Gość portalu: laguna82 napisał(a): > > > Mam pytanie: czy w Polsce w ogóle występują płatki firmy Kellogg's?Jeśli > > tak,to proszę o namiary na takowe,najlepiej w stolicy.Dzięki. > > Nie, jakis czas temu Kellogg wycofal sie z Polskiego rynku. no i dobrze bo te płtki niedobre były, jakies takie mało chrupkie i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: płatki śniadaniowe IP: *.a2000.nl 04.09.03, 22:28 Nestle sa dobre. Nie ma ich niestety w holandii. A zato sa kellogs :)wg mnie sa podobne Odpowiedz Link Zgłoś