27.01.09, 13:43
Lasagna włoska, makaron świeży w płatach prosto ze słonecznej Italii, sos pomidorowy, farsz Bolognese, sos beszamelowy,dużo sera Mozarella... wypiekać w temperaturze 180 stopni
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: lasagna 27.01.09, 13:56
      Fajnie że podajesz przepis, ale skoro już podajesz, to warto podać
      go dokładnie - np jaki czas pieczenia.
      Poza tym jeśli już używasz nazewnictwa oryginalnego - to lasagne.
    • alinka_li Re: lasagna 27.01.09, 14:02
      ???
    • jo.hanna a gdyby jeszcze zrezygnowac z 27.01.09, 14:50
      z sosu pomidorowego, farszu bolognese i mozzarelli a zastapic je ragu
      (bolognese) i parmezanem to wyszlaby klasyka :-D
      • keltoi A ja jeszcze lubię... 27.01.09, 23:56
        taką z łososiem i szpinakiem. Mniamu.

        Chociaż nic nie zastąpi gęstego mięsnego farszu, mnóóóóóstwa beszamelu, pół kilograma sera i śmietany z bazylią..

        *rozmarza się..*

        Kurna zrobię jutro!!!
        Mi narobiliście... ;P
    • mathias_sammer Re: lasagna 27.01.09, 19:30
      mozna tez z warzywami!
      m.s.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka