esatto 27.01.09, 13:43 Lasagna włoska, makaron świeży w płatach prosto ze słonecznej Italii, sos pomidorowy, farsz Bolognese, sos beszamelowy,dużo sera Mozarella... wypiekać w temperaturze 180 stopni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: lasagna 27.01.09, 13:56 Fajnie że podajesz przepis, ale skoro już podajesz, to warto podać go dokładnie - np jaki czas pieczenia. Poza tym jeśli już używasz nazewnictwa oryginalnego - to lasagne. Odpowiedz Link Zgłoś
jo.hanna a gdyby jeszcze zrezygnowac z 27.01.09, 14:50 z sosu pomidorowego, farszu bolognese i mozzarelli a zastapic je ragu (bolognese) i parmezanem to wyszlaby klasyka :-D Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi A ja jeszcze lubię... 27.01.09, 23:56 taką z łososiem i szpinakiem. Mniamu. Chociaż nic nie zastąpi gęstego mięsnego farszu, mnóóóóóstwa beszamelu, pół kilograma sera i śmietany z bazylią.. *rozmarza się..* Kurna zrobię jutro!!! Mi narobiliście... ;P Odpowiedz Link Zgłoś