anula36 25.02.09, 21:54 czy poorzestajecie na dokladnym myciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qubraq Re: czy obieracie warzywa do sokowirowki 26.02.09, 17:13 Tylko burak ćwikłowy obieram cieniutko ze skórki no i oczywiscie cytrusy... resztę - marchewki seler pietruszke cebule jabłka gruszki tylko myje; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab cebulę? IP: *.ghnet.pl 26.02.09, 22:00 czekaj czekaj, weź rozwiń temat jeśli można prosić:) Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: cebulę? 28.02.09, 18:04 Gość portalu: ab napisał(a): > czekaj czekaj, weź rozwiń temat jeśli można prosić:) no po prostu wciskam połówke cebuli i ten smak daje sie poznac w pitym soku... ale moze nie wyczułem intencji Twego pytania?... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: cebulę? IP: *.ghnet.pl 28.02.09, 18:47 no ja z cebulą nigdy soków nie robiłam więc mnie zdziwiło, sprawdzę to sobie, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
histeryczka Re: czy obieracie warzywa do sokowirowki 27.02.09, 10:15 tylko cytrusy obieram, bulwiaste i korzeniowe szoruję druciakiem, pozostałe myję pod kranem. Odpowiedz Link Zgłoś
najbecia Re: czy obieracie warzywa do sokowirowki 01.03.09, 01:30 podepne sie pod pytanie. czy usuwacie gniazda nasienne (jabka, gruszki, itp) przed zrobieniem soku? Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: czy obieracie warzywa do sokowirowki 01.03.09, 10:08 najbecia napisała: > podepne sie pod pytanie. czy usuwacie gniazda nasienne (jabka, > gruszki, itp) przed zrobieniem soku? nigdy nie usuwam, jest mozliwosc ze nie kazda sokowirowka to przezyje, Odpowiedz Link Zgłoś