mika_p 03.03.09, 21:46 Niezaleznie od siebie mąż i ja kupiliśmy dziś surowy boczek do upieczenia. Jeden upiekę, drugi zamrożę. Czy przed zamrożeniem mogę go nasolić i przyprawić, czy lepiej nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta_mil Re: Surowy boczek 03.03.09, 23:05 Podobno się nie przyprawia do mrożenia. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Surowy boczek 03.03.09, 23:14 > Czy przed zamrożeniem mogę go nasolić i > przyprawić, czy lepiej nie? lepiej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Surowy boczek 03.03.09, 23:47 OK, to zajme się jednym, a drugi goły idzie się mrozić. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
szopen_cn Re: Surowy boczek 04.03.09, 00:40 Bez problemu mozesz przprawic i zamrozic (lepiej dac miesu chwile by przyprawy zadzialaly a potem zamrozic). Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Surowy boczek 05.03.09, 13:55 mika_p napisała: > Niezaleznie od siebie mąż i ja kupiliśmy dziś surowy boczek do upieczenia. > Jeden upiekę, drugi zamrożę. Czy przed zamrożeniem mogę go nasolić i > przyprawić, czy lepiej nie? to zalezy od tego co chcesz z niego potem robic, Odpowiedz Link Zgłoś