Gość: soja IP: *.chello.pl 26.11.03, 22:10 Lubicie te rożne sojowe kotlety, kiełbaski, pasztety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: sojowe kiełbaski, kotlety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 13:02 te kotlety dosc lubie, ale nie panieruje ich. Po ugotowaniu w bulionie (jak tam napisane) zamiast panierowac, klade na patelnie z pomidorem i mozzarella. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: sojowe kiełbaski, kotlety... 27.11.03, 14:06 Moje dziecko kiedyś jadało "flaki sojowe" i "strogonoff sojowy". Jest to jadalne, ale.... W zasadzie jadalne były też "wyroby czekoladopodobne". Nie obrażając soi jako takiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: sojowe kiełbaski, kotlety... 27.11.03, 15:37 Dla mnie to straszne paskudztwo bez smaku. A szczególnym obrzydzeniem je darzę odkąd dowiedziałam się, że wszelka soja i jej pochodne dostępne na rynku są genetycznie modyfikowane. Może przesadzam, ale wolę nie dokonywać świadomych eksperymentów na własnym organizmie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaSK Re: sojowe kiełbaski, kotlety... IP: *.katowice.agora.pl 27.11.03, 16:02 a ja lubię, zwłaszcza kolety smażone z warzywami na maśle, pycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maman Re: sojowe kiełbaski, kotlety... IP: *.icpnet.pl 28.11.03, 09:21 Napoje i budynie z soi (te już przegotowane do spożycia) są smaczne. Natomiast, kiełbaski i parówki z soi mają nieprzyjemną konsystencję. Polecam krówki z soi. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: sojowe kiełbaski, kotlety... 28.11.03, 09:58 Bardzo lubie, moj chlopak nie je miesa i dzieki temu "nauczylam" sie jest kilka rzeczy wiecej, b. wazne jest odpowiedznie doprawienie wszelkich kotlecików, czy innych flaków, poza tym trzeba wiedziec, ktore warto kupic, a które nie, my mamy swoje ulubione. B. dobra jest pieczeń wege, niektóre parówki (badz kielbaski), i mielonka sojowa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: sojowe kiełbaski, kotlety... IP: *.crowley.pl 28.11.03, 12:32 Kiełbaski, parówki - ble. Pasztet, kotlety - pycha. Odpowiedz Link Zgłoś