Dodaj do ulubionych

sojowe kiełbaski, kotlety...

IP: *.chello.pl 26.11.03, 22:10
Lubicie te rożne sojowe kotlety, kiełbaski, pasztety?
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: sojowe kiełbaski, kotlety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 13:02
      te kotlety dosc lubie, ale nie panieruje ich. Po ugotowaniu w bulionie (jak
      tam napisane) zamiast panierowac, klade na patelnie z pomidorem i mozzarella.
    • default Re: sojowe kiełbaski, kotlety... 27.11.03, 14:06
      Moje dziecko kiedyś jadało "flaki sojowe" i "strogonoff sojowy". Jest to
      jadalne, ale.... W zasadzie jadalne były też "wyroby czekoladopodobne".
      Nie obrażając soi jako takiej.
    • hania55 Re: sojowe kiełbaski, kotlety... 27.11.03, 15:37
      Dla mnie to straszne paskudztwo bez smaku. A szczególnym obrzydzeniem je darzę
      odkąd dowiedziałam się, że wszelka soja i jej pochodne dostępne na rynku są
      genetycznie modyfikowane. Może przesadzam, ale wolę nie dokonywać świadomych
      eksperymentów na własnym organizmie ;-)
      • Gość: AniaSK Re: sojowe kiełbaski, kotlety... IP: *.katowice.agora.pl 27.11.03, 16:02
        a ja lubię, zwłaszcza kolety smażone z warzywami na maśle, pycha
    • Gość: maman Re: sojowe kiełbaski, kotlety... IP: *.icpnet.pl 28.11.03, 09:21
      Napoje i budynie z soi (te już przegotowane do spożycia) są smaczne.
      Natomiast, kiełbaski i parówki z soi mają nieprzyjemną konsystencję. Polecam
      krówki z soi.
    • mantha Re: sojowe kiełbaski, kotlety... 28.11.03, 09:58
      Bardzo lubie, moj chlopak nie je miesa i dzieki temu "nauczylam" sie jest kilka
      rzeczy wiecej, b. wazne jest odpowiedznie doprawienie wszelkich kotlecików, czy
      innych flaków, poza tym trzeba wiedziec, ktore warto kupic, a które nie, my
      mamy swoje ulubione. B. dobra jest pieczeń wege, niektóre parówki (badz
      kielbaski), i mielonka sojowa.
      pozdrawiam
    • Gość: kohol Re: sojowe kiełbaski, kotlety... IP: *.crowley.pl 28.11.03, 12:32
      Kiełbaski, parówki - ble. Pasztet, kotlety - pycha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka