mhr-cs 17.06.09, 16:35 kapern poznalam w niemczech nie jadlam, wiem ze to inna roslina,mozna tak samo robic, ale nie znalazlam tego smaku,mam w ogrodku duzo i na balkonie, ale nie wiem co z tym zrobic, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f tylko bardzo scisle pączki sie zbiera i 17.06.09, 16:39 zalewa solanką zwykla z dodatkiem ziaren pieprzu. Lub zalewą octową - jak do marynat. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: tylko bardzo scisle pączki sie zbiera i 17.06.09, 16:53 jacek1f napisał: > zalewa solanką zwykla z dodatkiem ziaren pieprzu. > Lub zalewą octową - jak do marynat. sprobuje,moze znajde ten smak, a do czego mam dodawac,troche slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna M. Re: tylko bardzo scisle pączki sie zbiera i IP: *.icpnet.pl 17.06.09, 17:19 Np.: - do carpaccio - sos kaparowy do mięsa, ryb lub warzyw - obowiązkowo do soljanki - na zapiekanki - świetnie komponuje się z wędzonym łososiem - do sałatek (np. ziemniaczanych) - jako nadzienie do mięs - do past do chleba (jajeczna, z tuńczyka, z białego sera) - do sosu tuńczykowego - do makaronów - do śledzi Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia1607 Re: tylko bardzo scisle pączki sie zbiera i 17.06.09, 17:38 Do Koenigsberger Klopse,obowiazkowo. Odpowiedz Link Zgłoś