Gość: V.C. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 22:39 Czym wywabić ? Poradźcie , proszę . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: V.C. Re: Plamy z soku z buraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 16:20 Czyżby nie żadnej nadziei ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarecka Re: Plamy z soku z buraków IP: 62.121.73.* 17.12.03, 16:31 zależy, co byłaś uprzejma poplamić? Mnie zasadniczo wszelkie plamy złażą po potraktowaniu Vanishem (normalnym płynem, bo teraz jak słyszę są jakieś pasty, czy coś?) i wypraniu w pralce - piorę e Persilu, ale właściwie w gorszych proszkach też mi schodziło. Tym sposobem wywabiam wszelkie pamiątki owocowe, czerwone wino, sosy i wszystko inne, czym rzuca się w normalnym domu :-) Jesli tarzałaś się w buraczkach w jedwabnej piżamie, która pralki nie zniesie albo w czymś podobnym to nie bardzo wiem, co robić. Ale popytaj na forum Poradnik Domowy, oni tam znają sposoby na wszystko Pozdrawiam, wierzę, że zwycięzysz, HJ Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Plamy z soku z buraków 18.12.03, 09:01 Kiedyś czytałam test różnych proszków i zachowanie się plam po praniu w nich. Plamy z buraków znikały po wypraniu w kazdym proszku i co ciekawe po wypraniu w samej wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś