Gość: annie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 18:29 Mam pół indyka; chciałabym zrobić z niego coś dobrego (acz nie zwyczajnego) na święta, ale nie mam pojęcia co (i jak)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pichciarz Re: Pół indyka IP: *.proxy.aol.com 22.12.03, 19:36 Wpisałem w wyszukiwarce KUCHNIA INDYK i dostałem krocie przepisów. Spróbuj właśnie tak, coś ciekawego znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: Pół indyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 20:02 Zrobiłam tak jeszcze zanim założyłam ten watek, ale ja znalazłam same indycze piersi lub indyka faszerowanego. A mi nie o to chodzi, raczej o jakąś potrawkę może... Jeśli masz jakiś dobry pomysł to moze sie ze mną podziel z okazji Świąt?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie A jednak;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 20:10 Wpisałam dokładnie indyk kuchnia, i natrafiłam jednak na coś co chyba wykorzystam - indyk z selerem naciowym i porem. Ha! Jednak dzięki wielkie;-) Niemniej jeśli ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe propozycje to chętnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś