aniakra 22.09.08, 16:22 Witam, W tym wątku rozmawiamy o ubraniach firmy HappyMum - podzielmy się uwagami o ich produktach, sklepach, zakupach on-line i innych tematach związanych z ich produktami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwes Re: HAPPYMUM 22.09.08, 16:54 Miło mi dopisać się do tego wątku - robiłam u nich ostatnio zakupy i odczucia podobne jak przy 9fashion: Plusy: - bardzo fajne wzornictwo - dobre materiały - ładnie wykonane - na plus chyba to, że szyte sa na wysokie osoby, zwłaszcza spodnie. Można zawsze skrócić lub podwinąć, natomiast szczupłe wysokie osoby powinny mieć wystarczającą długość - dobry kontakt mailowy, bez problemu z wysyłką, dostawą po zakupach on-line. Nic nie zwracałam więc o zwrotach się nie wypowiem. Minusy - w sklepie on-line płaci się tylko za pobraniem gotówką. Myślę, że warto by było aby już można było płacić kartą Odpowiedz Link Zgłoś
archeopteryx Re: HAPPYMUM 07.10.08, 13:37 Mnie tez przeszkadza, że nie można zapłacić kartą tylko za pobraniem. Poza tym rzeczy ekstra. zamówiłam dwie koszule, żakiet i golf i sa super. Teraz czekam na dżinsy, spódnicę i golf. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacholtur Re: HAPPYMUM 22.09.08, 17:00 bardzo chwalę sobie takie spodnie kupione w sklepie firmowym, wygodne, modne i z bardzo dobrego materiału: www.happymum.pl/sklep3/?kod_pr=t080 oraz zakupiłam spódniczkę z wyprzedaży w sklepie on-line, bardzo fajna gatunkowo, ciepła, na jesień w sam raz. Szybka wysyłka bo na drugi dzień miałam przesyłkę, a i najważniejsze że rozmiarem pasuje tak jakby szyta na mnie: www.happymum.pl/sklep3/?kod_pr=s118 Odpowiedz Link Zgłoś
take_that Re: HAPPYMUM 23.09.08, 20:43 ja też kupiłam tę spódnicę (szaro-czarną) i jeszcze turkusową sztruksową. Są naprawdę świetne. Najbardziej podoba mi się to, czego nie widać - czyli pas. Nie jest wcale nieforemnym worem, tylko idealnie przylega do brzucha. Ale w sumie ceny "niewyprzedażowe" są wysokie. Chociaż za taką jakość (zobaczę jeszcze jak będzie się prało), warto. Odpowiedz Link Zgłoś
archeopteryx Re: HAPPYMUM 07.10.08, 13:31 Właśnie czekam na tę spódnicę w kolorze brązowym Mam nadzieję, że będę z niej równie zadowolona jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: HAPPYMUM 22.09.08, 17:03 ja co prawda juz 2 lata temu rozstałam sie z ubraniami ciązowymi, ale w czasie ostatniej ciązy rzeczy miałam z "9fashion" i "HappyMum" - byłam bardzo zadowolona ; kupowałam on-line a teraz jest sklep firmowy HappyMum w krakowskiej Plazie, w obu tych firmach rzeczy naprawdę fajne i ceny tez ok; mozna sie u nich ubrać na każda okazję Odpowiedz Link Zgłoś
take_that Re: HAPPYMUM 23.09.08, 09:30 dzięki za info, będę w KRK w sobotę to zajrzę. Jeżeli chodzi o sklep online mnie tylko przeszkadza to, że nie ma dokładnych wymiarów odzieży. Np. ja jestem wysoka i długość spodni ma dla mnie znaczenie. Napisałam do nich maila i dostałam odpowiedź, że w zależności od modelu długość wynosi 82-84. Dla mnie to ważne, bo 84 jest ok, a 82 nie. Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: HAPPYMUM 23.09.08, 10:55 Take-That - może zapytaj ich mailem o zmierzenie dokładnie danego modelu. Zauwazyłam, że z nimi kontakt mailowy jest całkiem ok. Ja kupowałam od nich ostatnio 2 pary spodni (Ski i Mki) i wszystkie były na mnie dużo za długie (mam 164cm), skróciłam sobie bez problemu ale wydaje mi się, że szyją na naprawdę wysokie osoby - łatwiej skrócic niż wydłużyć Odpowiedz Link Zgłoś
adomek Re: HAPPYMUM 23.09.08, 16:14 Też jestem wysoka, najdłuższe spodnie szyje "9fashion" mam 174cm i muszę od nich spodnie skracać o kilka dobrych cm. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: HAPPYMUM 30.09.08, 18:15 W Happymum kupiłam bardzo fajne dżinsy - krój taki, że wcale nie wyglądają na ciążowe, tylko jak zwyczajne biodrówki. Są ponadto niesamowicie wygodne. Jeden minus za pas - w trakcie używania trochę sflaczał (jeszcze zanim wielki brzuch mi urósł, więc naciągany mocno nie był), spodnie trzymają się jednak na 4 literach, więc nie jest źle. Teraz czekam na spódnicę dżinsową. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.ost Re: HAPPYMUM 28.09.09, 12:45 Zamowilam w sklepie internetowym Happy Mum jesienno-zimową kurteczkę 'Winter jacket' za 199 zl, ale bardzo sie zawiodłam. To co przyszło w paczce wyglądało zupełnie inaczej niż zdjęcia na stronie. Moim zdaniem jest za bardzo rozkloszowana, trochę jak namiot, jakość wykonania fatalna, a materiał tak cienki, ze uwazam za pomyłke nazywaniem tego produktu kurtką a juz kurtka zimowa czy jesienna to juz gruba przesada! Na szczescie ze zwrotami nie ma u nich zadnego problem! Odpowiedz Link Zgłoś
dorkagal Re: HAPPYMUM 13.01.11, 16:43 Zgadzam sie z Wami. Ciuchy Happy są spoko. Tylko czasem wydaje mi sie, ze sa za drogie, ale na szczescie znalazłam w krakowie sklep "Bellamama", oni tyeż maja duży wybór i ciut taniej niż w plazie. Nawet czasem lepiej niz na necie bo tam są koszty przesyłki. A w bellamamie sprawdze, przymierzę i wydam tyle samo bez ryzyka. A jak czegos nie ma, to mogą specjalnie zamówić pod klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana100 Re: HAPPYMUM 13.12.12, 14:13 Lubię ich ciuchy z trzech powodów. Jednym jest jakość - materiały są świetne, a ubrania długo wyglądają jak nowe. Drugim jest - estetyka. Ciuchy Happy Mum wpisują się w moje gusta - są stylowe i na czasie, dzieki czemu jako ciężarna nie czuję się gruba i brzydka. Trzecim argumentem jest regulacja ubrań. Happy Mum jako nieliczni stosują fajne rozwiązania w swoich ubraniach - dzięki temu, że ciuchy mają regulację - rosną razem z przyszłą mamą, a potem razem z nią chudną A jeśli chodzi o cenę - to radzę polować na okazje. Często są przeceny a na stronie fb HM zamieszcza informację o zniżkach dla fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
aagu24 Re: HAPPYMUM 07.02.13, 20:32 Dziewczyny, rozumiem pozytywne opinie, ale ja mam akurat inne doświadczenia. W grudniu 2012 kupiłam w sklepie on-line spodnie ciążowe sztruksowe. Rozmiar jeszcze trochę luźny, bo brzuszek ma rosnąć aż do maja. Założyłam je kilka razy i pewnego dnia przy kucaniu materiał pękł w okolicach pachwiny na jednej z nogawek. Po dwóch tygodniach od zakupu złożyłam reklamację na którą otrzymałam odpowiedź, że uszkodzenie jest mechaniczne i nie podlega gwarancji. Taka była opinia "rzeczoznawcy". Wymieniłam jeszcze kilka maili z firmą HappyMum, gdzie próbowałam poinformować, że opinia jest krzywdząca i niezgodna z rzeczywistością. Nie zależało mi już na wymianie spodni, tylko na tym, żeby firma przyjęła do wiadomości, że nie jestem naciągaczką, nikogo nie chcę oszukać a spodnie są najwyraźniej uszyte z wadliwego materiału. Po trzech mailach HappyMum już nie odpisało i na pewno jest zadowolone z pracy swojego rzekomego rzeczoznawcy. Niezbyt przyjemne doświadczenie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś