Gość: saba IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.02, 22:41 Znacie Remy Shand? i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: Remy shand IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 08:40 moim zdaniem zenada i zzynka z jamiroquai, raczej nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Remy shand IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 29.07.02, 12:43 Gość portalu: q napisał(a): > moim zdaniem zenada i zzynka z jamiroquai, raczej nie!! Pewnie jestes fanem Jamiro, ja nie...chociaz lubie takiego rodzaju muzyke, jami mnie jakos nie ruszylo...ale Remy tak Gusta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trickmaster Re: Remy shand IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 12:13 Jestem za . Nigdzie nie mogę dostać jego płyty. Moze Ty wiesz gdzie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Remy shand IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 29.07.02, 12:41 Gość portalu: Trickmaster napisał(a): > Jestem za . Nigdzie nie mogę dostać jego płyty. Moze Ty wiesz gdzie jest? za plyta sie jeszcze nie rozgladalam,ale bede...mieszkam w Niemczech i mam nadzieje ze plyte kupie normalnie, w sklepie muzycznym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Remy shand IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 13:32 tak przy okazji nie wiem czy wiecie ale ten gosc podobno jest kanadyjczykiem; nie slyszalem calej plyty, jedynie tego singla ktorego ostatnio puszczaja, ale mysle ze podobienstwo brzmieniowe z jamiroquai nie jest przypadkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Remy shand IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 13:48 tak przy okazji nie wiem czy wiecie ale ten gosc podobno jest kanadyjczykiem; nie slyszalem calej plyty, jedynie tego singla ktorego ostatnio puszczaja, ale mysle ze podobienstwo brzmieniowe z jamiroquai nie jest przypadkowe Odpowiedz Link Zgłoś