Gość: ronner IP: 217.153.35.* 28.07.03, 09:50 czy ktos slyszal? czegos takiego jeszcze nie slyszalymoje uszy... niestety ostatnio do tandety ciagnie mnie jak do magnesu, wiec masochistycznie nie moge oderwac oczu od ekranu i robie glosniej Ta piosenka to jakis koszmar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Cheeky Girls:) 28.07.03, 09:59 Myślałem że już nic gorszego na świecie nie istnieje. Dopóki na polskim MTV nie trafiłem na fragment czegoś, co nazywało się chyba Fast Food Rockers (tytuł bodajże "Fast Food Song"). Wiem że i tak mi nie uwierzycie, ale to jest jeszcze bardziej przerażająco beznadziejne niż Cheeky Girls. Polecam wszystkim masochistom )) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Cheeky Girls:) 28.07.03, 19:25 dla masochistów ta muzyka jest lepsza niż skórzany pejczyk i kajdanki obszyte różowym futerkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g Re: Cheeky Girls:) IP: *.chello.pl 28.07.03, 22:22 > czy ktos slyszal? czegos takiego jeszcze nie slyszalymoje uszy... > niestety ostatnio do tandety ciagnie mnie jak do magnesu, wiec > masochistycznie nie moge oderwac oczu od ekranu i robie glosniej > Ta piosenka to jakis koszmar Cheeky Girls sa extra!!! dawno nie widzialem takiej chaly. Myskle ze spokojnie dolacza do Panteonu Najwiekszej Chaly w tak doborowym gronie jak Sabrina, Samanta Fox, BonemyM czy Modern Talking. wy sie smiejecie, a blizniaczki Cheeky Girls sa pierwszym rumunskim zespolem [one sa z Rumunii, mieszkaja w Londynie od paru lat] ktory wdrapal sie na 1 miejsce brytyjskiej listy singli w grudniu ub. roku. A Tatu - pierwszym rosyjskim zespolem ktory dokonal tego samego - 4 tygodnie na 1 miejscu!!! no i komu z Polski sie to udalo, co? hehehe! wstyd rodacy wstyd! Na pocieszenie mozna rzucic haslo "jedzcie gowno! 100 mln much nie moze sie mylic". Mozna dodac, ze chyba angolom gust sie lansuje, tzn ze znad Wisly tez ktos moze zdobyc Wyspe. Wiec moze zamiast lansowac Anne Marie Jopek czy inna Gorniakowa to moze lepiej lansowac Blue Cafe czy jakies II-rzedne odpady z Idola. Byle by byly ladne i nie mialy pryszczy. Reszta zajma sie graficy i producenci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ill loco Re: Cheeky Girls:) IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 00:33 a kawałek "touch my bum,this is life" powinien znaleźć się w jednym wątku z najlepszymi textami Odpowiedz Link Zgłoś