Dodaj do ulubionych

Hotel Karolina SB

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 21:32
2 LIPCA stawiam sie w hotelu Karolina - proszę podzielcie sie
informacją gdzie można dobrze zjeść w rejonie hotelu. I może jakaś
informacja o hotelu?

Obserwuj wątek
    • Gość: lusi Re: Hotel Karolina SB IP: *.slupsk.vectranet.pl 10.06.11, 15:31
      Moze ktos obecnie przebywa na wczasach w hotelu karolina PS jak wyglada pobyt i jakosc hotelu w 2011 CZekam na info
      • Gość: zofia Re: Hotel Karolina SB IP: *.slupsk.vectranet.pl 14.06.11, 14:02
        Tez mam pytanie odnosnie tego hotelu Czy warto?
        • Gość: wera Re: Hotel Karolina SB IP: *.slupsk.vectranet.pl 16.06.11, 23:16
          Mam pytanie czy z karoliny jest daleko do aqasparku w neseber
          • Gość: ata Re: Hotel Karolina SB IP: *.slupsk.vectranet.pl 19.06.11, 13:02
            Czy ktos obecnie przebywa lub przebywal w tym hotelu Prosimy o najswiezsze info
    • edytaczerwinska Re: Hotel Karolina SB 21.06.11, 12:23
      Rok temu bylismy rodzinką 2+2 , właśnie w Hotelu Karolina . Hotel fajny szczególnie dzieciom podobał się basen , z tym że miejsce przy basenie trzeba było zajmować z samego rana bo potem już brakowało , to samo ze śniadaniem trzeba było rano wstać żeby mieć wolny stolik. Samo miejsce HK jest bardzo dobre bo z dala od centrum SB ( czyli cisza ) i od Nesebaru , gdzie wiadomo bliżej centrum tym głośniej . Myslę że jeśli kiedyś będę miała możliwość pojechania do Bułgarii to wybiore ten sam Hotel , bo miejsce nam odpowiadało i nie drogi w porównaniu z innymi . Co do jedzenia to jedliśmy głównie w Nesebarze , ale przy samym Hotelu Karolina znajduje się restauracja , po drugiej stronie ulicy można było zjeść dobrego kebaba i zaraz obok było coś w stylu do wyboru do koloru czyli od pizzy po Mace :)
      • edytaczerwinska Re: Hotel Karolina SB 21.06.11, 16:52
        Przepraszam nie o mace mi chodziło tylko o Musake :)
        • Gość: renia Re: Hotel Karolina SB IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.06.11, 15:18
          Czy ktos jest obecnie lub wrocil z h karolina Czekamy na najswiezsze info
          • Gość: maja Re: Hotel Karolina SB IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 14:00
            Mam pytanie czy z hotelu daleko jest do plazy Jaka jest odleglosc do neseber i czy w okolicy hotelu znajduje sie jakis supermarket tani oczywiscie
            • Gość: szela Re: Hotel Karolina SB IP: *.play-internet.pl 05.07.11, 14:50
              Mam takie pytanko Czy hotel Karolina jest godny polecenia Bo mam juz problem z hotelem ktory wykupilam z TUI opinie na forum sa okropne jade z 2ka dzieci jestem zalamana Dlatego pytam o Karoline do ktorego przechodze po tygodniu pobytu w hotelu z TUI Mam nadzieje ze hotel Karolina bedzie ok
              • Gość: marek Re: Hotel Karolina SB IP: *.play-internet.pl 05.07.11, 15:33
                nie chce cie martwic szelu a le to tez jest LIPA
              • Gość: wojtek Re: Hotel Karolina SB IP: *.slupsk.vectranet.pl 06.07.11, 15:01
                Szelu droga wspolczuje tobie serdecznie ale nie martw sie na zapas Hotel Karolina jest b dobrym hotelem Powiem wiecej Jednym z najlepszych w ofercie Neckermana
                • Gość: marysia Re: Hotel Karolina SB IP: *.slupsk.vectranet.pl 08.07.11, 14:21
                  Czy ktos juz wrocil wtym roku z hotelu Karolina Jesli tak to czekamy na info
                  • Gość: tadeusz Re: Hotel Karolina SB IP: *.slupsk.vectranet.pl 12.07.11, 18:03
                    jak podobal wam sie pobyt w hotelu Karolina Przekazujcie informacje CZEKAMY
                    • Gość: tadeusz Re: Hotel Karolina SB IP: *.slupsk.vectranet.pl 14.07.11, 14:56
                      Informujcie o jakosci hotelu Karolina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka