Dodaj do ulubionych

hotel CONSUL

IP: *.toya.net.pl 15.01.11, 13:15
Czy wiecie coś nt. tego hotelu?
Obserwuj wątek
    • wojak999 Re: hotel CONSUL 15.01.11, 15:31
      Hoteli Consul w BG jest kilka, napisz w jakim mieście Cię interesuje ?
      • Gość: Maciek Re: hotel CONSUL IP: *.toya.net.pl 15.01.11, 16:48
        Hotel Consul - St. Vlas ul. Rusalka 59
    • dwinkiel Re: hotel CONSUL 17.01.11, 14:49
      Byłam w zeszłym roku. Połozony na końcu Sw. Włas, na wzgórzu. polecam pokoje z widokiem na morze. Zatoka burgaska, Słoneczny Brzeg, Neseber to wszystko widać. Do plaży w dół więc z powrotem pod górę dość mocno - raczej nie polecam z małymi dziećmi. Zresztą jest tylko basen o głębokości, bo ja wiem 1,40, bez brodzika. Pokoje ładne, z klimatyzacją. Od strony morza jest szosa, ruchliwa więc w nocy śpimy przy zamkniętym balkonie. Jedzenie w miarę, byłam w czerwcu więc nie było jeszcze dużego obłożenia ale smaczne. Niedaleko pętla autobusu i przystanek więc komunikacja do Słonecznego Brzegu ok. jeżdżą też busiki darmowe do aguaparków. Obok coś w rodzaju parkingu. Po drodze na plażę sklep i nowa cerkiewka - pięknie oświetlona wieczorem. Na dole port jachtowy i kawałek promenady. Na plaży restauracja gdzie można przekąsić coś na obiad a po plaży chodzą i sprzedają gotowana kukurydzę i ciastka.Pozdrawiam
      • Gość: Maciek Re: hotel CONSUL IP: *.toya.net.pl 17.01.11, 18:22
        Wielkie dzięki, ale mam kilka pytań : ile kosztuje (mniej więcej) obiad na plaży a ile na tzw.mieście? Czy w pobliżu jest większy sklep-market ? Jak wygląda plaża (czystość , dostępność i ceny leżaków , wejście do wody itp.) ?
        Pozdrawiam
        • dwinkiel Re: hotel CONSUL 20.01.11, 10:34
          o ile pamiętam ceny są porównywalne, do ryneczku Sw. Wlas jest kawałek drogi z Consula i po drodze są droższe i tańsze fast foody i knajpki. Do wyboru - na forum były chwalone różne miejsca np. Rusina ale ja byłam w czerwcu i była czynna dopiero od 17. Na pewno jest taniej niż w centrum Słonecznego Brzegu. Sklepy małe po drodze do rynku i na rynku, większe w SB. Plaża z dobrym zejściem do wody, piaszczysta, leżaki i parasole po 7 lv - stała cena w SB, w czerwcu nie było problemu z dostępnością

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka