Dodaj do ulubionych

Perla Sun - Primorsko

IP: *.dhl.com 09.06.11, 15:18
Prosze o wszelkie opinie o tym hotelu. Na stronce TUI brak takowych, a cena niska.
Czy to dobry hotel na wypoczynek z 4 latkiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Perla Sun - Primorsko IP: *.internetia.net.pl 09.06.11, 16:37
      Bylem tam rok temu i bardzo milo wspominam. Hotel bardzo fajny, mialem opcje all. Pokoj bardzo ladny i duzy. Mialem boczny widok na morze. Miedzy hotelem i plaza jest ladna laguna. Przez lagune mozna przeplynac malym promem. Kapitanem, bosmanem i majtkiem jest na nim mily bulgar. Przewozi oczywiscie za darmo. Na przeciwko promu jest plaza z platnymi lezakami i parasolami ale wystarczy pojsc 200m w prawo i zaczyna sie darmowa plaza z bardzo lagodnym zejsciem do morza, chyba z 50m od plazy woda siega po kolana - raj dla dzieci. Przy basenie jest cos w rodzju swietlicy: bilard, tenis stolowy za darmo, pilkarzyki 1 lewa. Lezakow przy basenie jest dosyc sporo. W all, drinki byly srednie, ale piwko i kawa mrozona 1 klasa. Dzieciaki lodow i coli mialy w brud, musielismy im ograniczac zeby sie nie rozchorowaly z reszta jedzenie tez bylo ok - przytylismy:)
      Z TUI bylo wejscie do aqua parku za jakies grosze. Ale aqua wg mnie wlasnie tyle bylo warte. Byly dwie mozliwosci wejscia na pol dnia i na caly dzien wg mnie na pol dnia w zupelnosci wystarczy.
      Primorsko to nic ciekawego, ale 18km od P jest Sozopol - obowiazkowy punkt wycieczek - warto.
      W razie pytan pisz, chetnie odpowiem.
      Generalnie warto pojechac
      • Gość: Jola Re: Perla Sun - Primorsko IP: *.dhl.com 13.06.11, 09:50
        Dzięki za info.
        A ile trawa transfer z lotniska do hotelu?
        I czy koło hotelu są jakieś fajne knajpki,tawerny z dobrym jedzonkiem?
        Z gory dziękuję za odpowiedz.
        • Gość: marcin Re: Perla Sun - Primorsko IP: *.internetia.net.pl 13.06.11, 16:43
          z lotniska jest ok 30km, jesli chodzi o knajpki, to jest ich cala masa, ale nic nie polece bo jedlismy w hotelu
    • Gość: ewcians Re: Perla Sun - Primorsko IP: *.insat.net.pl 23.06.11, 01:30
      Ja również podzielę opinię Poprzednika.
      Hotelik jest świetny. Z tego co wiem, promiczek jest obecnie płatny (podczas mojego pobytu w 2009 r. był darmowy), leżaki i parasole na plaży płatne (WARTO), sam hotel rewelacja. Super obsługa, we wszystkim pomocni: dojechałam na miejsce w dniu rozpoczęcia wakacji po zakończeniu wydawania kolacji dla wczasowiczów z AI i jakież było moje wielkie zdziwienie, gdy dostałam po wyczerpującej podróży suchy prowiant by się posilić, do tego Pani z recepcji niemożebnie się ucieszyła na mój widok...............bo się martwiła , że coś nam się stało!
      W trakcie pobytu walnął wodociąg............wody nie było przez 12 h. Po pierwsze dostałam 5-cio litrowe wiadro ciepłej wody (była gorąca , ale nie zdołali mnie odszukać) do umycia butelek dla Dzieci, Dzieci i jeszcze starczyło na nas i Przyjaciół z Dziećmi. Po godzince od otrzymania 5 l wody rozdano na pokój po 5 l. wody źródlanej.
      Jedynymi mankamentami były dwie kwestie:
      Za głęboki brodzik dla Dzieciaków (takich mikro jak moich więc to subiektywna opinia) oraz bardzo słaba praca animatorów.............
      Cała reszta na pewno jest wedle mnie ( a zjeździłam kawał Świata i widziałam wiele) na 4 a nawet 4,5 gwiazdki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka