Dodaj do ulubionych

Hotel Fenix - Itaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 08:52
Witam,

Czy był ktoś z Itaki w hotelu Fenix? Czy mogę prosić o jakieś opinie.

Mam zamiar wybrać się z mężem i z 2 letnią córeczką.

Pozdrawiam

Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: toja Re: Hotel Fenix - Itaka IP: 217.153.153.* 27.06.11, 13:42
      ja zarezerwowałam ten hotel na sierpień. Miał wszędzie raczej dobre opinie.
      • Gość: bielszczanin Re: Hotel Fenix - Itaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.11, 21:15
        warto lecieć z tym biurem? jakie są wasze wrażenia? Pozdrawiam i dziękuję za opinie
      • sjegren Re: Hotel Fenix - Itaka 17.06.13, 22:15
        I jakie wrażenia po pobycie w Fenix-sie? Warto tak się wybrać?
    • Gość: Maki Re: Hotel Fenix - Itaka IP: *.26.euro-lan.pl 04.07.11, 17:01
      Odradzam Itakę. W tym roku zawalają na całej linii. Urywają po całym dniu z pobytu, zmieniają godziny lotu w ostatniej chwili. Przed wyjazdem zapewniali że zwrócą całkiem przyzwoitą kwotę za urwany dzień, byle tylko nie wycofać wpłaty, a po powrocie zwrócili zaledwie połowę z tego.
      Na reklamacje nie odpowiadają.
      • Gość: Anetka19 Re: Hotel Fenix - Itaka IP: *.146.141.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.13, 11:46
        BYŁam z mężem w tym hotelu ,hotel ładny czysty mini barek w pokoju płatny tv sat. telefon w zasięgu hotelu wszystkie atrakcje dojscie do plaży przez ulicę zajmuje parę minut leżaki parasole płatne na plaży bar laguna z pysznym jedzeniem drinkami i piwkiem jedliśmy tam codziennie ogólnie polecam hotel dla osób lubiących się dobrze bawić obok hotelu znajduje się największa dyskoteka w SB.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka