Gość: Galina IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 13:08 Wróciłam dziś ze Złotych Piasków, jeśli macie pytania, postaram się odpowiedzieć. Jestem bardzo zadowolona. I pogoda dopisała, i hotel w porządeczku, i wycieczki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciotka Re: Wróciłam ze Złotych Piasków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.11, 14:27 A ja ze słonecznego Brzegu, bylo swietnie, pogoda super, niebieskie niebo, pyszne jedzenie, dużo atrakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galina Re: Wróciłam ze Złotych Piasków IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 16:16 A jaki hotel możesz polecić? W następnym roku chcę pojechać właśnie do SB! Odpowiedz Link Zgłoś
majda12 Re: Wróciłam ze Złotych Piasków 24.09.11, 21:50 ja bardzo bym sie chciala uda do nessebar /ne dokl. wiem jak sie pisze../ i do aquaparku nas tylko to interesuje 10 dni hotel all inclusive bez wiekszych wyjazdow co polecacsz? prosze o info pozdr magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galina Re: Wróciłam ze Złotych Piasków IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 18:57 Hej, polecam wycieczki, które organizują Bułgarzy - wzdłuż promenady w ZP stoi kilka takich osób i po naprawdę przystępnych cenach można wybrać, np. do Nesseberu, polecam tę do ogrodu botanicznego w Bałcziku i na półwysep Kaliakra - pięknie! W ZP jest Aquapolis - pierwszy w Bułgarii park wodny, ale z niego nie korzytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Wróciłam ze Złotych Piasków IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.11, 08:31 Mozesz napisać jakie są ceny np owoców , ile za obiad i co wrto przywieźć z bułgarii czy lepiej jechać z euro czy kupić od razu lewy Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Wróciłam ze Złotych Piasków 29.11.11, 15:57 w Nesseberze jest drogo ale juz w Obzorze pyszny obiad dla 3 osob z przystawkami i napojami to ok. 70zł (w przeliczeniu) owoce w lecie byly troche tansze niz w PL ale za to przepyszne, polecam obledne pomidory warto przywiezc wyroby z rozy (kosmetyki, olejki, miod), rakije, piekna ceramike. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Wróciłam ze Złotych Piasków IP: 89.174.214.* 16.12.11, 13:06 Zdecydowanie polecał Słoneczny Brzeg, byłem tam już drugi rok z rzędu, wcześniej byłem też w Złotych Piaskach ale 2 lata postanowiłem jechać przez Serbię i zatrzymać się w Słonecznym Brzegu, miejscowość bardziej zadbana i plaża zdecydowanie ładniejsza, dużo hoteli i restauracji, fajny klimat, dodatkowo wycieczki do Turcji organizowane jedno i dwu dniowe, osobiście polecam. Dojazd: www.bulgaria-noclegi.pl/informacje/PodrozSamochodemPrzezSerbie/9 Odpowiedz Link Zgłoś
maranka Re: Wróciłam ze Złotych Piasków 16.12.11, 14:13 W Neseberze jest drogo tylko w knajpach na marinie i w starej części miasta -wiadomo ceny pod turystów- 5 razy drożej.W nowej części zamieszkanej przez Bułgarów są fantastyczne knajpy dla tubylców ze świeżą rybką i innymi owocami morza, a ceny dostosowane do bułgarskiej kieszeni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed^tr Dojazd+noclegi do BG oraz GR IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.11, 14:56 Nasza Bułgaria oraz Grecja < zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wróciłam ze Złotych Piasków IP: *.beskidmedia.pl 21.12.11, 22:51 a mnie interesuje nieco inna kwestia :) Czy w Złotych Piaskach jest mozliwość wypożyczenia jakiegos lepszego roweru (takiego na drogę ) ? :) Czy w okolicy jest możliwość bezpiecznego i ciekawego poruszania się na rowerze ? Odpowiedz Link Zgłoś