Dodaj do ulubionych

Rezerwat Ropotamo

IP: *.wam.com.pl 29.07.16, 07:59
Witam.
Czy do rezerwatu można wjechać samochodem? Czy dostanę się na samo wybrzeże czy parking jest gdzieś wcześniej? czy są ścieżki spacerowe w rezerwacie?
Dziekuje ze wszelkie podpowiedzi:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Rezerwat Ropotamo IP: *.toya.net.pl 29.07.16, 18:59
      samochodem nie dojedziesz ( jest parking), są dwa szklaki piesze. Zwiedzanie rezerwatu głownie polega na pływaniu łodziami po rzece, oglądaniu zwierząt(głownie ptactwo) , krajobrazów bulgaricus.pl/forum/showthread.php?tid=44&page=4
      • Gość: Kasia Re: Rezerwat Ropotamo IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.16, 14:22
        No właśnie chciałabym uniknąć podróży tym stateczkiem:) Wolałabym na własna rękę połazić i popodziwiać:)
        • Gość: Kasia Re: Rezerwat Ropotamo IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.16, 14:31
          Nie do końca wiem co oznacza zdanie:
          Sądzicie pewnie, że teraz napiszę co obejrzeć, ale nie napiszę ? zawsze możecie podskoczyć do Arkutino...
          ...bo ja bym wlasnie chciała wiedzieć co warto zobaczyć i jak tam dotrzeć:)
          • Gość: gość Re: Rezerwat Ropotamo IP: *.toya.net.pl 30.07.16, 18:38
            Arkutino to też rezerwat będący częścią rezerwatu Ropotamo : zlotabulgaria.com/pl/bulgaria-ciekawe-miejsca/arkutino-arcoutino-bulgaria.html
            • Gość: Kasia Re: Rezerwat Ropotamo IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.16, 20:56
              Dziekuje:)
    • gustla Re: Rezerwat Ropotamo 31.07.16, 22:08
      Dojazd na parking a potem ok. 4 min. pieszo do przystani. Byłem tam 26.06.16 i rejs motorówka ok.22 osoby 10 lewa od osoby.Moim zdaniem jazda tam to strata czasu.
      • Gość: Kasia Re: Rezerwat Ropotamo IP: *.wam.com.pl 01.08.16, 07:22
        Ale jazda do samego rezerwatu to strata czasu czy rejs stateczkiem??? Nie ma ładnych widoczków, dzikiej przyrody i zacisznych plaż/?;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka