Dodaj do ulubionych

KRAANIEWO - HOTEL FREGATA?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:09
Mam pytanie. czy ktoś tam był. Ja się wybieram, mam obawy bo nie wiem czy ten
hotel jest już na dzień dzisiejszy ukończony i gwarantuje te wszystkie bajery
co w ofercie. Na razie widzę tylko makietę. Ale z różnych źródeł słyszałam,
że wszystko jest O.K. Moje biuro podróży też mi to gwarantuje - Tak
bynajmniej obiecuje...Już wrócił drugi turnus...podobno zadowolone ludziska.
W internecie znalazłam też kilka bardzo pochlebnych opini. W sumie sama się
przekonam i tak nie mam odwrotu...pieniądze wpłaciłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna Re: KRAANIEWO - HOTEL FREGATA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:22
      Niestety Fregaty nie znam ale wybieram sie do Sireny. Kiedy będziesz w
      Kraniewie? My lecimy 17.08 z Katowic. Pozdrawiam!
    • Gość: Mmeva Re: KRAANIEWO - HOTEL FREGATA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 01:56
      Hej, kiedy i z którym biurem jedziesz? Wiesz już coś więcej nt. tego hotelu?
    • Gość: lech Re: KRAANIEWO - HOTEL FREGATA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 07:18
      Ciekawy jestem czy już wruciłas bo ja też koniec lipca jade do Fregaty.Moje
      biuro również gwarantuje że Fregata działa pełną parą i jest wszystko
      O.K.Czytałem na forum wypowiedz Pani która już była we Fregacie i była bardzo
      zadowolona.Napisz jak wiesz coś więcej.
      • Gość: mimi Re: KRAANIEWO - HOTEL FREGATA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:36
        No to niezłe kity wam wciskają z tą Fregatą. Wiem co mówię, bo sama z niej w
        ostatniej chwili zrezygnowałam bojąc się właśnie tego co wy!! Specjalnie
        wybraliśmy się aby obejrzeć to cudo. 7 lipca hotel był niby oddany, tzn.
        turystów już przyjmowali ale: wokół hotelu nada trawją prace wykończeniowe,
        siana jest trawa, leżą góry gruzu itp. Widziałam też że niektóre rzeczy są źle
        wykonane więc robią je jeszcze raz. Własnie gdy przechodziliśmy zdejmowali i
        układali jeszcze raz chodnik. Na ostatnim piętrze na balkonach siedzieli
        robotnicy i coś tam kończyli. Nie oddany był jeszcze basen na dachu, nie ma też
        charakterystycznych żagli jakie przedstawione są na wizualizacji. Aha! I
        jeszcze ważna kwestia: hotel usytuowany jest pomiędzy starymi, brzydkimi
        ośrodkami więc okolica jest brzydka. Plusem jest za to to, że jest stosunkowo
        blisko morza, podobno dobrze też w nim karmią. Reasumując: jeśli kiedykolwiek
        wybierałabym się do Fregaty, to na pewno jeszcze nie w tym roku. Na razie jest
        tam ogólny pobudowlany brud, masa robotników i dość głośno... Decyzja należy
        jednak do Was. Tak czy siak powodzenia :))
        mini
        • Gość: Mmeva Re: KRAANIEWO - HOTEL FREGATA? IP: *.chello.pl 11.10.05, 22:59
          Witam,
          zdecydowałam się na Fregatę, wyjechałam 21.07, wszystko już dzialało i było ok.
          • des4 Re: KRAANIEWO - HOTEL FREGATA? 12.10.05, 10:20
            Byłem od 21.08 do 02.09. Wszystko OK, nawet żagielki już były ;), faktycznie
            trochę nieporządku dookoła (za ogrodzeniem), ale to chyba normalne zaraz po
            budowie po budowie. Jedyne zastrzeżenie miałem co do wjazdu na hotelowy
            parking - za wysoko wyprofilowany krawężnik powoduje, że trzeba wysadzić resztę
            pasażerów i wjeżdzać samemu na małym obciążeniu, bo można obetrzeć podwozie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka