Gość: Jack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 07:47 Witam Czy ktoś doświadczył lotu z Katowic do Burgas z Biurem Open Trawel Group, jak z godzinami wylotu przylotu, do ilu kg bagażu/na os. można zabrać, itp? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agulkab Re: Wylot z Katowic IP: 83.16.56.* 11.08.06, 13:39 Hej! Własnie lece z tym biurem do Burgas - Słoneczny Brzeg 22/23 sierpien z Katowic. Co do bagażu to ponoc waga wpisana jest na bilecie, Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Wylot z Katowic 11.08.06, 19:50 Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km. W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Pyrzowice - Burgas - Pyrzowice (Hemus Air) OTG IP: 195.189.52.* 12.08.06, 13:16 Własnie wróciłem z Open Travel Gropus, leciałem z Pyrzowic. Tutaj moje spostrzeżenia nt. pobyutu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=789&w=45498692&a=46802603 Jeśli chodzi o bagaż piszą że do 15 kg + podręczny do 5kg, de facto jednak miałem w drodze powrotnej dorbę która ważyła 26,9 kg i nikt na to uwagi nie zwracał, ALE JEDNO CI POLECAM, jeśli nie chcesz mieć zniszczonych toreb, kup rolkę folii przezroczystej i owiń bagaź, wygląda to nieciekawie, ale przynajmniej zabezpieczy torbę przed zniszczeniem ;) Spokojnego lotu. Odpowiedz Link Zgłoś