Gość: nataka IP: *.aster.pl 04.05.07, 19:14 Prosze o info o hotelu Colosseum w Słonecznym Brzegu? czy warto? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anuta Re: hotel Colosseum IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.05.07, 18:23 Wszystko zależy od tego na co jesteś nastawiona.Byłam tam w zeszłym roku i mogę Ci trochę opowiedzieć, ale napisz co chcesz wiedzieć. Pozadrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: hotel Colosseum IP: *.chello.pl 03.06.07, 13:28 Witam, Też jadę do tego hotelu w sierpniu, bardzo proszę o info - warunki zamieszkania, wyżywienie itp. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuta Re: hotel Colosseum IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.06.07, 13:37 Warunki dość dobre, ale w porównaniu do okolicy hotel skromny,te nowe budowle przytłaczają go.Jedzenie było do wytrzymania, zawsze można było coś wybrać jednak zdecydowanie za mało owoców.Odradzam pokoju na pierwszym piętrze,bo bepośrednio pod tarasem jest "niby dach", po którym "chodzą" sobie znudzeni albo nie wiadomo czego goście.Basen i okolice mini mini ale do morza blisko,fajne połączenie z Nesseberem(kolejka)i ogólnie można wytrzymać. Miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexlew Re: hotel Colosseum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:55 Ja sie tam wybiaram z moim facetem w sierpinu.Jestesmy ciekawi obsługi,czystosći,ogólnie standardu.Interesuje nas takze rozrywka i wyżywienie w hotelu jak i poza.Prosze o informacje.Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuta Re: hotel Colosseum IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.06.07, 18:00 Byłam tam we wrześniu ub.roku, hotel raczej skromny na tle innych,rozrywek w samym hotelu już nie było, ale nie wiem jak w sezonie,było w miarę czysto chociaż po prysznicu pływała łazienka i okolice,wyżywienie do wytrzymania ale też bez rewelacji.W okolicy mnóstwo innych hoteli,barów i dyskotek.Hotel leży w centrum, więc wszędzie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś