Dodaj do ulubionych

hotel Colosseum

IP: *.aster.pl 04.05.07, 19:14
Prosze o info o hotelu Colosseum w Słonecznym Brzegu? czy warto?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: anuta Re: hotel Colosseum IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.05.07, 18:23
      Wszystko zależy od tego na co jesteś nastawiona.Byłam tam w zeszłym roku i mogę
      Ci trochę opowiedzieć, ale napisz co chcesz wiedzieć.
      Pozadrawiam.
      • Gość: Marcin Re: hotel Colosseum IP: *.chello.pl 03.06.07, 13:28
        Witam,
        Też jadę do tego hotelu w sierpniu, bardzo proszę o info - warunki
        zamieszkania, wyżywienie itp.
        Z góry dziekuję.
        • Gość: Anuta Re: hotel Colosseum IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.06.07, 13:37
          Warunki dość dobre, ale w porównaniu do okolicy hotel skromny,te nowe budowle
          przytłaczają go.Jedzenie było do wytrzymania, zawsze można było coś wybrać
          jednak zdecydowanie za mało owoców.Odradzam pokoju na pierwszym piętrze,bo
          bepośrednio pod tarasem jest "niby dach", po którym "chodzą" sobie znudzeni
          albo nie wiadomo czego goście.Basen i okolice mini mini ale do morza
          blisko,fajne połączenie z Nesseberem(kolejka)i ogólnie można wytrzymać.
          Miłego pobytu.
      • Gość: alexlew Re: hotel Colosseum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:55
        Ja sie tam wybiaram z moim facetem w sierpinu.Jestesmy ciekawi
        obsługi,czystosći,ogólnie standardu.Interesuje nas takze rozrywka i wyżywienie
        w hotelu jak i poza.Prosze o informacje.Z góry dziekuje.
        • Gość: Anuta Re: hotel Colosseum IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.06.07, 18:00
          Byłam tam we wrześniu ub.roku, hotel raczej skromny na tle innych,rozrywek w
          samym hotelu już nie było, ale nie wiem jak w sezonie,było w miarę czysto
          chociaż po prysznicu pływała łazienka i okolice,wyżywienie do wytrzymania ale
          też bez rewelacji.W okolicy mnóstwo innych hoteli,barów i dyskotek.Hotel leży w
          centrum, więc wszędzie blisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka