wiolcia.kala 22.12.08, 11:51 Witam, Czy zna ktoś hotel Azuro na Słonecznym Brzegu? wybieram sie tam w wakacje ale w internecie nie ma zadnych info na temat tego hotelu dziekuję z góry za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellinda Re: Bułgaria hotel Azuro -Słoneczny brzeg 09.01.09, 16:36 O ile dobrze pamiętam hotel jest położony w samym centrum, także niedaleko do wszystkich dyskotek, plaży. Pokoiki dość małe, ale gustownie urządzone. Na terenie hoelu basen. Jeśli można wiedzieć z jakiego biura jedziesz do tego hotelu?? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia.kala Re: Bułgaria hotel Azuro -Słoneczny brzeg 14.01.09, 10:22 Hej, Jadę z biura pordóży rego-Bis Jakie sa Twoje odczucia po pobycie w tym hotelu? podobno 100m do morza !!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też jadę Re: Bułgaria hotel Azuro -Słoneczny brzeg IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 10:30 A kiedy jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia.kala Re: Bułgaria hotel Azuro -Słoneczny brzeg 29.01.09, 23:17 ja jade 23.08.2009 a ty? czy masz jakies blizsze info o tym hotelu...w necie nic nie ma :) czekam na odpowiedz i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QkamCoSieDzieje Re: Bułgaria hotel Azuro -Słoneczny brzeg IP: *.elgrom.laz.digi.pl 31.01.09, 17:34 Witam. Bylem 2 lata temu w tym hotelu i z tym samym biurem podrozy :) Sam hotel bardzo przyzwoity, wygladal na niedawno wyremontowany. Jest niezbyt wysoki, zaledwie 3 pietra, wiec o widoku na morze mozna zapomniec (chociaz z ostatniego pietra cos tam widac). Wszystkie pokoje maja okna wychodzace na polnoc, wiec slonce nie nagrzewa az tak bardzo pokoju. Pokoje dosc obszerne, z tv, lodowka, indywidualna klimatyzacja, niewielkim balkonem. Na niektorych balkonach stoja jednak klimatyzatory i z poczatku moze przeszkadzac ich halas, ale mozna sie przyzwyczaic. Lazienki sredniej wielkosci, ale ladnie urzadzone. Hotel faktycznie znajduje sie 100m od morza, ale pod drodze stoja jeszcze 2 inne hotele, wiec tak na prawde na plaze idzie sie jakies 200-300m. Przy hotelu znajduje sie "grill bar" w ktorym goscie hotelowi maja jakies znizki (szczegolow nie znam, nie korzystalem). Oprocz tego wiele sklepow, kantory, mniejsze lub wieksze knajpki. W hotelowej recepcji znajduje sie kantor i bar. Jest silownia i kawiarenka internetowa. Jest rowniez basen, lezaki i parasole darmowe. Do scislego centrum SB jest dosc znaczny kawalek, ale idzie sie calkiem przyjemnie. Ale ten hotel ma rowniez swoje minusy. Zaraz obok (pod samymi balkonami) znajduje sie jakas knajpka, w ktorej urzadze jest co wieczor karaoke. Ale da sie przzezyc :) No i mam nadzieje, ze nie dostaniecie pokoju na parterze, bo stamtad widok jest tylko na kawalek trawnika i betonowy mur. Jesli bylabys zainteresowana zdjeciami, lub jakims bardziej szczegolowym opisem, to odezwij sie na "qkam@poczta.onet.pl" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaksiaaaa Re: Bułgaria hotel Azuro -Słoneczny brzeg IP: 212.185.43.* 11.05.09, 16:30 Jedziesz ktoś jeszcze z forum do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Bułgaria hotel Azuro -Słoneczny brzeg IP: *.chello.pl 22.07.09, 11:56 Ja jadę 5.08.2009r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poola19x Re: Bułgaria hotel Azuro -Słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 13:04 Ja również jechałam do tego hotleu z rego-bisu.Jechałam 21 czerwca, więc nie było takiego upału ok 29 StopNi. Hotel moim zdaniem dość fajny. Jeśli chodzi o jedzenie to niczego sobie. Basen - od 1,20m do 1,60 (codzennie taki facio go czyścił). Zaraz rzy basenie barek (All , inaczej płatne). A i mała podpowieć, jeżeli chodzi o leżaki- trzeba szybko je zarezerwować wcześnie kładąc na nim ręcznik, bo ok 8-9 są już wszystkie zajęte. Ja osobiście mile wspominam te wakacje. Życze udanego pobytu:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolcia.kala Re: Bułgaria hotel Azuro -Słoneczny brzeg IP: 212.185.43.* 22.07.09, 13:30 Dzieki za odpowiedz a czy miałas opcje All? jak z alkoholem i przkąskami? czy alkohol to tez drinki czy tylko ich lokalna wodka? jechałas autokarem? ile trwa podroz? dzieki za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poola19x Re: Bułgaria hotel Azuro -Słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 16:25 Tak, miałam All:] -Jeśli chodzi o przekąski(ciasteczka,lody i kawa) były od godziny 16- 17 [Jeżeli dostałaś katalog FirMy, to tam pisało inaczej ^chyba od 11 do 22^ Alkohol i napoje - od 11 do 23( za lepsze drinki trzeba było płacić) * tak, jechałam autokarem- podróż ok. 26h Zależy też ile stoi się na granicy z Serbią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skubi Re: Bułgaria hotel Azuro -Słoneczny brzeg IP: *.accessnet.com.pl 07.01.10, 19:30 hej byłem w tym hotelu w śierpniu 2009r hotel jest nawet ok ale obługa do bani jeżeli masz opcje all to bedziesz pić napoje i alkohol w plastikowych kubkach a te piwa i wina to wszystko nie dobre same siki! a co do hotelu to ok bo jest w centrum i jest blisko na plaże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoKo [...] IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.09, 15:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar73 Re: Bułgaria hotel Azuro -Słoneczny brzeg 03.07.10, 10:07 Witam.W czerwcu 2010 gościłem właśnie w tym hotelu. Ogólnie nie można nic zarzucić ,piękne położenie do morza blisko kantor w hotelu (nie polecam wymiany poza hotelem można zostać oszukanym).Ale jest parę rzeczy które mi się nie podobają,stołówka zasady podawania posiłków są łamane i to dość wyraźnie ,trzeba było interwencji.Następna rzecz to to że po hotelu kręcą się ludzie którzy tam nie zamieszkują(ktoś wszedł do hotelu i rozpylił gaz łzawiący)(wszedł osobnik i rozwalił drzwi do pokoju jakiegoś lokatora bo pomylił hotele).Kierowniczka tego hotelu jest nie miła dla polaków,są to nie tylko moje doświadczenia ale także rosjan i niemców.Ale mimo to i tak warto jechać bo tam jest pieknie oczywiście do innego hotelu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś