Dodaj do ulubionych

Royal Club Villas- Ellinite

01.02.09, 14:11
Mam pytanko czy ktoś był w tych domkach? Mamy ofert all inclusive. Jedziemy
pierwszy raz do Bułgarii- mamy obawy czy faktycznie to wszystko wygląda tak
pięknie....Jeśli ktoś był w tym miejscu bardzo proszę o opinie. Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ingus_1975 Re: Royal Club Villas- Ellinite IP: *.icpnet.pl 31.05.09, 14:05
      Wyjeżdżamy z dziećmi 7lat i 9lat właśnie do hotelu Royal Club 27.06 -
      10.07. Czy ktoś jedzie również w tym terminie?
      • Gość: asia Re: Royal Club Villas- Ellinite IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 22:09
        Ja też jadę do Royal Club w sierpniu. Jestem pełna obaw jutro mam wpłacić
        zaliczkę i nie wiem czy dobrze robię. Nie mam żadnej umowy kontaktowałam się z
        panem Maciejem Piotrowskim a nie wiem czy on jest ok. Proszę o informację, czy
        Państwo też kontaktowaliście się z tym panem. Pozdrawiam Joanna
        • gosiunia5600 Re: Royal Club Villas- Ellinite 11.07.10, 17:06
          Witam
          Ja też wybieram się do Royal Club w sierpniu za posrednictwem
          P.Macieja
          i mam nadzieję ze wszystko będzie ok
          Pozdrawiam
      • Gość: Roza Re: Royal Club Villas- Ellinite IP: *.40.255.79.threembb.co.uk 23.06.13, 09:30
        Od 30 do 7 lipca , jedziemy tam 4 doroslych 2 dzieci , jestesmy bardzo ciekawi , mamy Jakas all inclusive bronze . W sumie bylo zamawiane tylko all
    • Gość: aniajg Re: Royal Club Villas- Ellinite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:19
      W zeszłym roku byłyśmy w wiosce Royal Club Elenite, na miejscu
      naprawde dużo atrakcji korty tenisowe, wlasny aqua park, amfiteatr,
      kluby, sklepy, baseny, mini golf i super plaża. Bylyśmy w Czerwcu
      nie było tłoku na plaży, a pogoda dopisała. Było lepiej niż
      oczekiwałyśmy :-)))
      • Gość: Marek K-wice Re: Royal Club Villas- Ellinite IP: 213.226.51.* 11.06.09, 14:21
        Mieszkaliśmy w domku przy samym morzu obok deptaka wzdłuż morza.
        Wersja All Inclusive rodzina 2+2. Plaża piaszczysta, bardzo ładnie
        zagospodarowany teren, aqua park, restauracje, mini golf,
        kręgielnia. Dla rodzin z dziećmi naprawde godne polecenia miejsce.
        • Gość: kaem70 Re: Royal Club Villas- Ellinite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 15:20
          Czy możecie się podzielić informacją na temat wyżywienia AI? Jestem ciekawy jak
          wygląda menu posiłków.
          • Gość: gosc Re: Royal Club Villas- Ellinite IP: 85.222.87.* 15.10.09, 16:21
            dobre, dużo, sporo do wyboru, ale wada - ciągle praktycznie to samo
            • Gość: joanka Re: Royal Club Villas- Ellinite IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.09, 21:57
              A jakie są ceny all? Mamy opcję wyjazdu do tego kompleksu i
              możliwość wykupienia wyżywienia na miejscu tylko nie wiemy ile to
              kosztuje.
              A może ktoś ma namiary na sprawdzone biuro podroży, z którym
              moglibyśmy tam pojechać?
              • Gość: bg-pl@gazeta.pl Re: Royal Club Villas- Ellinite IP: 85.222.87.* 03.12.09, 09:16
                Byłem w ubr - al - kosztowało w sezonie od osoby 40-50 lev/dzień. Co do biura to
                napisz na emaila, bo jak na tym forum poda się inne biuro od jedynego słusznego
                to pewnie wytną. Al obejmuje cała animację, baseny, agua park, leżaki na plaży, etc
                • diuf1 Re: Royal Club Villas- Ellinite 19.12.09, 16:45
                  czy ktoś był w Royal Club Villas- Eleinite wybieramy się w przyszłym roku jakie
                  ceny atrakcje,ile kosztuje aquapark może ktoś opisać jakie wrażenia dla dzieci
                  atrakcje
              • Gość: Krzysztof Re: Royal Club Villas- Ellinite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 20:49
                Witam,też chciałbym się tam wybrać , Wy już byliście. Więc mam
                pytanie o biuro podróży oraz warunki na miejscu - wyżywienie all -
                będę wdzięczny !

pozdrawiam;

Krzysztof
                • Gość: army of lovers Re: Royal Club IP: *.mtel.net 03.08.10, 22:26
                  Jestem właśnie na miejscu w royal club, w pełni zadowolony :-))) Nie
                  korzystamy z all, polecam pobliską knajpe na plaży robinson, miła
                  obsługa zagaduje już nawet po polsku. Jedyny minus to brak bankomatu
                  na miejscu, ale też tragedii nie ma, bankomat 150m od ośrodka. Od
                  kilku dni obniżyli płatny parking na miejscu 4-5bgn / doba. Można
                  zostawić na niestrzeżonym pseudoparkingu, bałagan ale miejsc jest
                  dużo. Dużo polaków w prywatnych apartamentach, co kilka dni fajne
                  występy (wstęp wolny), polecam animacje na amfiteatrze na świeżym
                  powietrzu. Spokój na miejscu, dużo ochrony pilnuje porządku.
                  Większość gości to rodziny z dziećmi, więc szukający nocnych melanży
                  mogą się rozczarować :-))) Na nocne życie trzeba się wybrać do
                  Słonecznego (taxi 20-25bgn). Odpowiem na wszelkie pytania.
                  • annaswie Re: Royal Club 04.08.10, 07:32
                    Witam ! Przyjeżdżamy do RC w poniedziałek, z trójką dzieciaków, rozważam
                    wykupienie opcji all*. Między innymi ze względu na aquapark. Co o tym myślisz z
                    perspektywy osoby będącej na miejscu ? No i mam pytanko o zejście do morza, czy
                    jest w miarę płytko, dzieciaki ?:)No i czy nie masz wrażenia "przeludnienia"
                    ośrodka ? Dzięki z góry za odpowiedź. Pzdr. :)
                    • bulgarskiewakacje Re: Royal Club 04.08.10, 08:52
                      co AL to musisz ocenić sama - z jednej strony dość monotonne jedzenie, ale z
                      drugiej brak innej alternatywy, bo trudno tu nazwac ją zakupy codziennie w Sv. Vlast
                      morze jest płytkie
                      przeludnienie - pojecie względne - bez wątpienia luźniej niż w SB
        • Gość: iwona Re: Royal Club Villas- Ellinite IP: *.centertel.pl 02.01.11, 17:54
          Mam pytanko.
          Jestem ciekawa czy te domki nad morzem sa fajne i w jaki sposob mozna je zarezerwowac
          • bulgarskiewakacje Re: Royal Club Villas- Ellinite 02.01.11, 18:35
            domki są fajne, ale trzeba pamiętać, że są najstarsze z całego komplexu, co do wynajęcia to operator jest zasadniczo w Niemczech i Moskwie, chociaż może też mieć jako pośrednik jakieś polskie biuro, w tym komplexie do wynajęcia są ewentualnie studia lub apartament, generalnie cały komplex jest super, nad samym morzem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka