kolega221 18.07.10, 04:03 Czy ktoś w Jeleniej Górze zajmuje się organizacją przyjeć i wesel? Wedding Planner. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Organizator wesela IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.10, 20:34 Witam My korzystaliśmy z usług pani Aleksandry :). Myślę, że mogę spokojnie podać jej numer telefonu i stronę internetową firmy www.ardnaskelad.pl) 792268216. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Organizator wesela IP: 84.9.38.* 20.07.10, 12:29 Sprobuj: Magdalena Pruś Centrum Ślubne VESNA tel. 665 045678 www.vesna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Pruś VESNA Re: Organizator wesela IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 25.07.10, 19:32 Zajmujemy się kompleksową organizacją ślubów i przyjęć weselnych. Mamy za sobą wiele realizacji, w tym ślub i wesele w plenerze. Właśnie staramy się o członkostwo w Polskim Stowarzyszeniu Konsultantów Ślubnych. Centrum Ślubne VESNA www.vesna.pl www.weselewkarkonoszach.pl P.S. Kika (kimkolwiek jesteś :)), miło, że nas polecasz :) dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolega221 Re: Organizator wesela 24.07.10, 21:26 Dziękuję za informacje,swoją drogą tylko dwie agencje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Organizator wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 08:47 takwlasnie rozpoczynam dzialalnosc zwiazana z organizacja wesel islubow.tanio i solidnie.info pod mailem a.kazimierczak@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M i M Re: Organizator wesela IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 27.07.10, 20:29 My także polecamy panią Magdę z firmy VESNA. Organizowała nasz ślub i wesele we wrześniu ubiegłego roku. Przemiły kontakt, rzetelność i ciekawe rozwiązania oraz błyskawiczna reakcja w sytuacjach nieprzewidzianych jak np. zaginięcie jednego samochodu z gośćmi w drodze między kościołem a salą weselną. Podczas wesela obsługa kontaktowała się tylko z panią Magdą, a my mogliśmy się skupić na naszych gościach i zabawie. P.S. Pani Magdo jeszcze raz dziękujemy, pozdrawiamy i z przyjemnością polecamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_and_e Re: Organizator wesela 05.10.14, 11:45 Zapraszam do zapoznania się i z naszą ofertą. Również organizujemy śluby i wesela w Jeleniej Górze, na Dolnym Śląsku i całym kraju. W&E Dekoracje i organizacja imprez www.wande.net.pl info@wande.net.pl tel. 535 036 509 Odpowiedz Link Zgłoś