Dodaj do ulubionych

ROZRUSZAJMY LEGNICE!!

IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.05.01, 22:04
Moze bysmy tak pomogli ozywic legnickie forum - w koncu to nasi sasiedzi
Dolnoslazacy!!

Pomozecie?

P.S. a przy okazji takze Zgorzelec

Obserwuj wątek
    • Gość: wędzonka Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: 156.24.231.* 07.05.01, 22:16
      Gość portalu: SoSoS napisał(a):

> Moze bysmy tak pomogli ozywic legnickie forum - w koncu to nasi sasiedzi
      > Dolnoslazacy!!
      >
      > Pomozecie?
      >
      > P.S. a przy okazji takze Zgorzelec
      >

Ja sie na to pisze!
      • Gość: koras Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.focal-chi.corecomm.net 05.06.01, 04:49
        Teraz moze skoncentrujmy sie na naszym forum,bo cos Gliwice sie rozbrykaly.
        • Gość: kuzz Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.wbp.zabrze.pl 05.06.01, 18:10
          no wiecie co? wcale się nie rozbrykały. Samo tak jakoś wyszło
          Gliwice pozdrawiają gorąco!!!!!

Kuzz
          • Gość: koras Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.focal-chi.corecomm.net 05.06.01, 20:05
            Gość portalu: kuzz napisał(a):

> no wiecie co? wcale się nie rozbrykały. Samo tak jakoś wyszło
            > Gliwice pozdrawiają gorąco!!!!!
            >
            > Kuzz
            Oj rozbrykaly rozbrykaly ale to dobrze moze to zmobilizuje reszte internautow z
            polski.Pozdrawiam
    • Gość: maurycy Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 10:24
      Ruscy już dawno odeszli, do dzieła Legnico!!!!!!!
      • Gość: SoSoS Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.09.01, 19:55
        Niewiele to Legnicy pomoglo a Walbrzych szaleje...
        • Gość: kama Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.10.01, 03:15
          Wchodząc na forum nie spojrzałam nawet ile mają inne miasta. Nie chcę stracić
          resztek optymizmu. Przypuszczam, że przy takim tempie to Legnica powinna teraz
          apelować o rozruszanie Jelonki.
          • Gość: SoSoS Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.10.01, 11:12
            Gość portalu: kama napisał(a):

> Wchodząc na forum nie spojrzałam nawet ile mają inne miasta. Nie chcę stracić
            > resztek optymizmu. Przypuszczam, że przy takim tempie to Legnica powinna teraz
            > apelować o rozruszanie Jelonki.

Moze te apele nie beda konieczne :-)

• Gość: kama Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.10.01, 23:36
              Mam cichutką nadzieję, że tempo powróci.
              • Gość: SoSoS Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.10.01, 11:54
                Gość portalu: kama napisał(a):

> Mam cichutką nadzieję, że tempo powróci.

Oby nie okazalo sie tylko, ze nadzieja matka glupich; tfu,tfu - wypluwam te
                slowa ;-)
                Po prostu musi sie udac :-)

• Gość: kama Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.10.01, 13:46
                  Każda matka swoje dzieci kocha:)
                  Powrót zapału daje się zauważyć, więc nie będzie tak źle. Oczywiście jest jeden
                  warunek. Jak nadejdzie zima nie uszczęśliwimy swoich zmęczonych ciał głębokim
                  snem.
                  • e-x. Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! 30.10.01, 11:58
                    smutne to (dla mnie legniczanina - wprawdzie bylego), ze Legnica niezbyt chce
                    sie rozruszac... Teoretycznie nie powinna nas dzielic az taka przepasc...

A propos przepasci - Jeleniej i Legnicy. Odnalazlem niedawno rozklad jazdy
                    autobusow z lat 70tych: z Jel. Gory do Legnicy autobus kuroswal +/- co godzine!
                    W tym czasie dalo sie takze dojechac koleja przez Jerzmanice-Lwowek (byl piekny
                    pociag zaraz po 8) oraz przez Marciszow. Teraz - zupelny brak polaczen
                    kolejowych, autobusy moze 3-4 dziennie. Jak tu mowic o wspolpracy regionalnej,
                    rozwoju turystyki ?? Smutne.
                    • Gość: SoSoS Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.10.01, 19:47
                      e-x. napisał(a):

> smutne to (dla mnie legniczanina - wprawdzie bylego), ze Legnica niezbyt chce
                      > sie rozruszac... Teoretycznie nie powinna nas dzielic az taka przepasc...
                      >
                      > A propos przepasci - Jeleniej i Legnicy. Odnalazlem niedawno rozklad jazdy
                      > autobusow z lat 70tych: z Jel. Gory do Legnicy autobus kuroswal +/- co godzine!
                      > W tym czasie dalo sie takze dojechac koleja przez Jerzmanice-Lwowek (byl piekny
                      >
                      > pociag zaraz po 8) oraz przez Marciszow. Teraz - zupelny brak polaczen
                      > kolejowych, autobusy moze 3-4 dziennie. Jak tu mowic o wspolpracy regionalnej,
                      > rozwoju turystyki ?? Smutne.

Rzeczywiscue smutne, ze Legnica nie jest skora do pisania.
                      A jesli chodzi o wspolprace naszych miast to widocznie wlodarze maja "lepsze"
                      zajecia na glowie.
                      Kiedys to jednak fajnie bylo...

• Gość: marika Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.01, 12:10
                        Dzięki za pamięć o Zgorzelcu. niestety nasze forum umarło śmiercią
                        naturalną ,więc pozwolicie, że pobędę na waszym.:)))
                        • Gość: SoSoS Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.01, 13:22
                          Gość portalu: marika napisał(a):

> Dzięki za pamięć o Zgorzelcu. niestety nasze forum umarło śmiercią
                          > naturalną ,więc pozwolicie, że pobędę na waszym.:)))

Bardzo nam milo :-))
                          Zapraszmy do czestego forumowania.

P.S. moze jeszcze kogos zwerbujesz?

pzdr.
                          SoSoS
    • maurycy Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! 15.12.01, 01:19
      Tatarzy też ruszyli - z jakim rezultatem?
      • Gość: mjs Re: ROZRUSZAJMY LEGNICE!! IP: 217.97.163.* 21.01.02, 10:15
        maurycy napisał(a):

> Tatarzy też ruszyli - z jakim rezultatem?

Teraz Tatarzy powinni rozruszac Jelenia Gore ;-)
        "Potop szwedzki" byl niestety zainteresowany tylko
        teatrem...;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka