Gość: nowa IP: *.proxy.aol.com 27.09.02, 11:11 Przeciez tu nikt nie zaglada. Od miesiaca chce tu cos nowego przeczytac, atu nic. Nie macie w Zgorzelcu komputerow, czy moze znacie jakies ciekawsze FORUM w Zgorzelcu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zubek Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 08:38 To chyba wina "gazety". ja na to forum trafiłem zupełnie przypadkiem, nie wiedziałem, że coś takiego w ogóle istnieje.Aby tu trafić też trzeba się trochę pogimnastykować - Zgorzelca nie ma przecież na pierwszej liście miast. It Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.proxy.aol.com 01.10.02, 18:32 Mieszkasz w Zgorzelcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubek Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 13:58 Mieszkam.Od zawsze.Jeśli jesteś tą Hanią, która szuka starych znajomych to mam dla Ciebie złe wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.proxy.aol.com 02.10.02, 17:10 Tak, to ja. Zle wiadomosci to znaczy, ze ich nie znasz.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re:pozdrawiam zgorzelec IP: *.kat.forthnet.gr 06.10.02, 12:55 Urodzilem sie w waszym miescie.... I od ponad 20 lat mieszkam w grecji...... Pozdrawiam wszystkich ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubek Re:pozdrawiam zgorzelec IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 13:49 Dzięki Teo za pozdrowienia! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubek Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 13:47 Haniu nie znam niestety. Może więcej szczegułów? Ulica, dzielnica, inne nazwiska itp. Pochodzę z północnej części Zgorzelca - os. Zachód, ulice Struga,Modrzewiowa,Daszyńskiego,Brzozowa, Łanowa, Prusa. Z tych dwóch ostatnich i z A. Struga znam prawie wszystkich. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: 213.77.64.* 09.10.02, 18:06 Cokolwiek by nie napisać, to Zgorzelec i tak jest najbardziej zapyziałym grajdołem na zachód od ladywostoku. Odpowiedz Link Zgłoś
zubekjoy Re: I TO MA BYC FORUM ??? 18.10.02, 14:28 Hej patriota! co tak pesymistycznie! jak się uprzeż to i teatr ( dzisiaj leci Komedia sytuacyjna - miałem iść bo podobno niezła zabawa) znajdziesz, kilka muzeów, zoo i najpiękniejszą starówkę jaką znam. Sklepy w sam raz akuratne (szczególnie na berlińskiej), kilka hipermarketów itd itp. A uciekinier nie znalazł żadnej imprezy bo widocznie nie szukał. Ostatnie hity to Dzień otwartych zabytków i festyn staromiejski.Wystarczy tylko spojrzeć ponad granicą i chcieć Zubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.proxy.aol.com 10.10.02, 09:43 Dziekuje bardzo za pozdrowienia. Ul. Dzierzynskiego lezy rownolegle do Nysy Luzyckiej. To bardzo blisko granicy. Nazwisk juz niestety nie pamietam. To tak dawno temu. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubek Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 12:54 Dzierżyńskiego to dzisiaj Daszyńskiego. Ale mało ludzi z tamtąd znam. Kiepska dzielnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: *.proxy.aol.com 15.10.02, 18:30 Szkoda. Ale moze znasz inne adresy internetowe lub forum w Zgorzelcu, gdzie sie cos dzieje? Dzieki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uciekinier Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: 213.77.64.* 15.10.02, 22:25 W Zgorzelcu nic, nigdy się nie dzieje. Tam nawet psy nie chcą szczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
zubekjoy Re: I TO MA BYC FORUM ??? 18.10.02, 14:20 Haniu! poszukaj w wyszukiwarkach onetu lub wppl powinno coś być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: 5.1R2D* / *.netcologne.de 19.10.02, 21:46 Dziekuje Ci bardzo i pozdrawiam jeszcze raz serdecznie. Pa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek Re: I TO MA BYC FORUM ??? IP: 80.48.252.* 30.10.02, 21:18 Ja też mieszkałem w Zgorzelcu w latach 1961-69 przy ulicy Langiewicza. Pamiętam wiele kolezanek i kolegów: Kułakowskich, Kasprzaków, Guszczów i największego smyka na podwórku Zygmunta. Wszystkich serdecznie pozdrawiam, także wielu Greków, z których z imienia pamiętam tylko Fotka (Fotulika) i bardzo spolegliwego psa boksera Hektora. Odpowiedz Link Zgłoś