niusiapl 02.11.05, 11:38 poszukuję dobrego okulisty, u którego na wizytę nie trzeba czekać miesiącami, jest ktoś taki? --- gg 2452642 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mokki Re: okulista 02.11.05, 18:39 najlepszy jest w jeleniej joński,przynajmniej słyszałam takie opinie, zresztą jest chyba ordynatorem okulistyki w szpitalu. kiedys przyjmował na elsnera w bloku, ale można sie chyba dowiedziec w szpitalu gdzie przyjmuje, cena za wizytę była bodajże 70 zł a oczekiwanie do tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: okulista IP: *.dami.pl / *.dami.pl 03.11.05, 07:46 pani Markowska przyjmuje na ul. 1 Maja w sklepie optycznym (vis a vis hotelu Europa - tak mniej więcej) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzup Re: okulista 04.11.05, 13:30 ile teraz kosztuje operacja oczu metoda lasik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:59 LASIK kosztuje okolo 2,5 tys zlotych za 1 oko,sa dwie prywatne kliniki we Wroclawiu.bylam na Sudeckiej u okulisty Młotkowskiego - dokladnie opisal mi przebieg tej operacji,podal zalety, wady i mozliwe powiklania. bylo calkiem milo,ale jak poznalam szczegoly to sie zastanawiam czy warto.chyba wybiore soczewki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: okulista IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.12.05, 08:10 Dobrą okulistką jest p.Makuć ma prywatny gabinet w domu powyżej "Żeroma'nie pamiętam ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: okulista IP: 62.48.236.* 01.12.05, 11:42 Ech. Pamiętam. Pani dr Renata Makuc. Chodzilem do Niej regularnie gdzies do 15 - go roku życia. Wtedy przyjmowala jeszcze w Vicie. Robila na mnie zawsze wielkie wrażenie - zawsze elegancka, doskonale zadbana z manierami prawdziwej damy. W tamtej szarej rzeczywistości byla dla mnie zjawiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś