Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt!

23.12.05, 11:43
Obserwuj wątek
    • robert.prystrom Re: Wesołych Świąt! 23.12.05, 11:49
      Wielce Szanowni Państwo, Szanowni Internauci,
      pragnę złożyć wszystkim uczestnikom wirtualnej przestrzeni gorące życzenia
      wszystkieego najlepszego. Oby "Białe Święta" były dla Państwa rodzinne,
      spokojne i zdrowe. Obyście przeżyli Państwo ten najbliższy czas w radosnej
      atmosferze i chociaż na chwilę mogli zwolnić tempo naszego życia.
      W nadchodzącym Nowym Roku 2006 życzę, aby spełniły się wszystkie marzenia i
      oczekiwania. Niechaj dla każdego nowy rok będzie udany.
      Z wyrazami głębokiego szacunku
      Robert Prystrom
      • Gość: Brant Re: Wesołych Świąt! IP: *.hamilton.primus.ca 23.12.05, 22:09
        Sznowny P.Robercie!!
        Przesylam Panu i Panu najblizszym samych pomyslnosci,radosci i nastrojowych
        Swiat i aby wszystko sie Panu spelnilo w Nowym 2.oo6 roku -
        z Canady -Jeleniogorzanka

Ps,Znalam bardzo dobrze Pana Mame !!!
        • Gość: johny Re: Wesołych Świąt! IP: *.dami.pl 24.12.05, 21:45
          a dziekujemy! Wzajemnie panie radny!to miło z pana strony, ze pan ttu zaglada
          • Gość: nati Re: Wesołych Świąt! IP: *.dami.pl 24.12.05, 21:59
            dziekuje!jestem troszke zaskoczona ze pan tu zaglada...
            • Gość: zenon5 Re: Wesołych Świąt! IP: *.ppp.tiscali.fr 24.12.05, 22:26
              Zycze Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku.
              • Gość: Grzegorz Bielewicz Re: Wesołych Świąt! IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.12.05, 13:32
                Wesołych Świąt Panie Robercie
                • Gość: marek Re: Wesołych Świąt! IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.12.05, 17:00
                  Panie Robercie, serdeczne pozdrowienia i życzenia wszystkiego dobrego. Oby w
                  roku 2006 wygrał Pan wybory prezydenckie. Życzę Panu wraz z całą moją rodziną
                  wszystkiego najlepszego.
                  • Gość: janina Re: Wesołych Świąt! IP: *.neti.gsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 10:08
                    Spoźnione ale równie serdeczne życzenia i wszystkiego najlepszego w tym Nowym
                    Roku. To miło, że poprzez Internet można z Panem powymieniac sie uwagami. Mysle
                    ze to jeden z dowodów ze jest Pan nowoczesnym człowiekiem. pozdrawiam
                    • jaremax Re: Wesołych Świąt! 30.12.05, 12:40
                      Dzięki!Tego samego Panu życzę.
                  • Gość: Karolina Wesołych Świąt! IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.12.05, 12:32
                    Panie Robercie życze oby w
                    roku 2006 wygrał Pan wybory prezydenckie
      • Gość: odbiorcażyczeń Re: Wesołych Świąt! IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.12.05, 18:03
        K...a gdzie zaglądne to trafiam na Prystroma.
        Tu ,życzenia składa, jak papiez jakiś.
        Człowieku, ty zrobisz wszystko żeby być wybranym.
        Ja tobie radzę ,więcej skromności.
        Traktuj to jak życzenia noworoczne.
        Innych nie mam, boś mi obcy.
        • Gość: jacek Re: Wesołych Świąt! IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.12.05, 11:07
          Odbiorcazyczen ty buraku !!!!
          • Gość: odbiorcażyczeń Re: Wesołych Świąt! IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.12.05, 17:28
            A czemu Robuś zmieniłes nika na jacek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka